Εθελοντική προσφορά στην ενορία Ι.Ν. Ευαγγελίστριας Κανήθου


Μας είναι γνωστό ότι η Ενορία προσφέρει την ευκαιρία της σύναξης για να λατρεύσουμε το Θεό και να καταθέσουμε τα αισθήματα και τις ευχαριστίες μας. Όμως  η Ενορία  δεν είναι μόνο κέντρο Λατρείας, αλλά και μέσον οικοδομής του κάθε μέλους της.
 Κι' αυτή η οικοδομή γίνεται κατορθωτή μέσα από  πολλές διόδους.
 Γιατί ταυτόχρονα καλλιεργείται όχι μόνο η σχέση μας με το Θεό αλλά και η σχέση μας με το συνάνθρωπο και με τον εαυτό μας.

Η εποχή μας, εποχή με πολλούς θορύβους, καταφέρνει περισσότερο να απομονώνει τα πρόσωπα παρά να τα συνδέει. Ζούμε τον αιώνα της επικοινωνίας αλλά όχι της κοινωνίας.
Κοινωνία που όλο και περισσότερο απουσιάζει από την καθημερινή μας ζωή. Αυτή η παρέκκλιση., ως Ενορία, μας συγκινεί και μας ανησυχεί. Γιατί πρέπει ταυτόχρονα να μεριμνούμε και για την σύνδεση του ανθρώπου με το Θεό, αλλά ανισότιμα τη σχέση του ανθρώπου με το συνάνθρωπο.
Με αυτή την προοπτική ξεκινάμε στην Ενορία μας ένα πρόγραμμα με τίτλο (ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΜΑΣ ) για να πάψει η μοναξιά να είναι ο ποιό καλός μας  φίλος.
 Ο Εθελοντισμός δεν αποκλείει κανέναν. Όλοι καλούμεθα και να προσφέρουμε αυτό που μπορούμε και να απολαύσουμε αυτό που στερούμεθα.  
Γι' αυτό παρακαλούνται θερμά  όλοι, όσοι μπορούν να προσφέρουν εθελοντική υπηρεσία  στον Ιερό μας Ναό, μέσα από μία τέχνη που γνωρίζει κάποιος  ή μέσα από την επαγγελματική του ιδιότητα, ας  συμπληρώσει το Δελτίο που βρίσκεται στο τέλος του κειμένου.
Το Δελτίο αυτό μπορείτε να το παραδώσετε στον Ιερό μας Ναό στον Εκκλ. Επίτροπο τον κ. Γεράσιμο Μυλωνά τηλ επικ. 6944871770.
   Διάφορες τέχνες είναι. : Μουσική, Ζωγραφική, Χειροτεχνία, Μαθήματα Ραπτικής και ότι άλλο μπορεί ο καθένας να προσφέρει.
ΔΕΛΤΙΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Όνομα.....................................................................
Επώνυμο.................................................................
Διεύθ. Κατοικίας...............................................................
Πόλη.......................................................................
Ταχυδρομικός κώδικας.....................
Τηλέφωνο Επικοινωνίας.........................................................................
E-mail:.......................................................................
1) Που μπορείτε να προσφέρετε Εθελοντική προσφορά  στον Ιερό μας Ναό μέσα από κάποια τέχνη που γνωρίζετε η μέσα από την επαγγελματική σας ιδιότητα
...........................................................................................................
2)  Ποίες  ημέρες μπορείτε να προσφέρετε την Εθελοντική σας προσφορά...........................................................................................................................................................................................................................
3) Ώρες που μπορείτε...............................................................................
4)  Κάποια άλλη Εθελοντική προσφορά που
μπορείς να προσφέρεις

Σχόλια