Η Βασιλική Τάρλα στο Ranger College στο Τέξας

Μπορεί η οικονομική κρίση να έχει δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στους περισσότερους πολίτες της χώρας μας και δη του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων αλλά ακόμη και τώρα υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που κάνουν γνωστή και περήφανη την περιοχή μας ακόμη και πέραν από την θάλασσα του Ατλαντικού.
Ένας από αυτούς τους ανθρώπους είναι και η καλαθοσφαιρίστρια Βασιλική Τάρλα, η οποία εδώ και λίγες εβδομάδες βρίσκεται στην Αμερική και ειδικότερα στην περιοχή του Τέξας, όπου θα φοιτήσει στο κολέγιο μπάσκετ γυναικών Ranger College στο οποίο θα αγωνίζεται για τα επόμενα δύο χρόνια.
Η 18χρονη Βασιλική Τάρλα αναχώρησε για τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, μόλις τελείωσαν οι υποχρεώσεις της με την Εθνική Νέων Γυναικών στο Πανευρωπαϊκό της Τσεχίας.
Η Βασιλική είναι ακόμη μία αθλήτρια όπου κάνει υπερήφανο το Δήμο Διρφύων-Μεσσαπίων αλλά και ολόκληρο το Νομό της Εύβοιας, υπερήφανο παγκοσμίως. Εμείς από την πλευρά μας να της ευχηθούμε καλή σταδιοδρομία και πάντα επιτυχίες και να συνεχίσει να μας κάνει υπερήφανους,ειδικά τώρα που η χώρα μας το έχει απόλυτη ανάγκη. 
messapianews

Σχόλια