"Απαιτουμε Να Λειτουργησει Το Κολυμβητηριο Χαλκιδας" Σελίδα στο Facebook

Προφίλ στο facebook έφτιαξαν αθλητές, γονείς και φίλοι του Kολυμβητηρίου Xαλκίδας με τίτλο: « Απαιτούμε Να Λειτουργήσει Το Κολυμβητήριο Χαλκίδας». Mέχρι την ώρα αυτή η σελίδα έχει συγκεντρώσει γύρω στα 160 likes.
όπως αναφέρεται στη σελίδα και ειδικότερα στις σχετικές πληροφορίες: "Το Κολυμβητήριο της Χαλκίδας , η μόνη πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων στην Περιφέρεια, παραμένει κλειστό. Μας λένε πως δεν υπάρχουν χρήματα, αν και ο ΔΟΑΠΠΕΧ έχει λάβει 1.600.000 τον τελευταίο χρόνο. Το Κολυμβητήριο φτιάχτηκε με τα χρήματά μας και οφείλουν να το λειτουργούν με τα χρήματα που εισπράττουν από εμάς μέσω της φορολογίας, των δημοτικών τελών κτλ. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία να το αφήσουν να ρημάξει και να πετάξουν στο «δρόμο» τους αθλητές , τα παιδιά που θέλουν να μάθουν να κολυμπούν και τους δημότες γενικότερα.".
Η σελίδα, σύμφωνα με τα όσα συμπεραίνονται από τις συζητήσεις που γίνονται μέσα σε αυτή, δημιουργήθηκε μήπως κάποιοι ευαισθητοποιηθούν και τελικά ξανά λειτουργήσει το Κολυμβητήριο Χαλκίδας. 

Σχόλια