Στη Βόρεια Εύβοια χθες ο προπονητής του Παναθηναϊκού Χουάν Ραμόν Ρότσα


Τη Βόρεια Εύβοια επισκέφθηκε μαζί με την οικογένεια του χθες Τρίτη ο προπονητής του Παναθηναϊκού Χουάν Ραμόν Ρότσα ξεφεύγοντας για λίγο από τις υποχρεώσεις τις «Πράσινης» ΠΑΕ μιας και είχε δώσει ρεπό στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟ και το βαρύ πρόγραμμα που έχει η ομάδα αυτή την περίοδο με αγώνες σε πρωτάθλημα κύπελλο και Ευρώπη.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού μαζί με τη σύζυγό του Λίνε, την κόρη του Τζιοβάννα και το γαμπρό του Πιτ Άντερσον επισκέφθηκε τον πολύ καλό του φίλο, παράγοντα το ποδοσφαίρου στη Βόρεια Εύβοια Παναγιώτη Παπαδόπουλο, ο οποίος μαζί με τι σύζυγό του Βάσω και τα δύο του παιδιά Νίκο και Γιώργο ξενάγησε τον αργεντινό τεχνικό στις ομορφιές της Βόρειας Εύβοιας, ενώ οι δύο φίλοι είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για την μεγάλη αγάπη τους ενώνει, τον Παναθηναϊκό.

Αρχικά η παρέα έκατσε για καφέ στα Λουτρά Αιδηψού και στη συνέχεια κατευθύνθηκε προς τη γραφική, θαλασσινή Λίμνη, όπου γευμάτισε σε γνωστό ταβερνάκι της πόλης. Εκεί ο Χουάν Ραμόν Ρότσα συνάντησε και το Δήμαρχο Μαντουδίου – Λίμνης και Αγίας Άννας κ. Ανέστη Ψαρρό με τον οποίο είχε μια πολύ φιλική και εγκάρδια κουβέντα, πάνω στα τεκταινόμενα της περιοχής. Αξίζει να σημειώσουμε, ότι πολύ κόσμος ανεξάρτητα από προτιμήσεις ομάδας πλησίασε για να δει από κοντά και να μιλήσει με τον παλιό άσσο του Παναθηναϊκού. Σίγουρα προσωπικότητες του ποδοσφαίρου σαν τον Χουάν Ραμόν Ρότσα είναι πάντα σεβαστές τους φιλάθλους όλων των ομάδων. Ο Ρότσα και η οικογενειά του έφυγαν τελικά αργά το βράδυ από τη Βόρεια Εύβοια με τις καλύτερες εντυπώσεις για την περιοχή.

Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, ο Ρότσα εκφράζει μεγάλη αγάπη για την περιοχή και είναι φοβερά γοητευμένος, από τη μαγεία του φυσικού της κάλλους. Δεν αποκλείεται δε μέσα στα μελλοντικά του πλάνα να είναι και η αγορά κάποιου ακινήτου στη Βόρεια Εύβοια ώστε να έρχεται και για παραθερισμό. Επίσης πληροφορηθήκαμε πως ο τεχνικός του Τριφυλλιού ενδέχεται να κάνει στη Βόρεια Εύβοια ολιγοήμερες διακοπές την περίοδο των Χριστουγέννων.

Κλείνοντας να πούμε, ότι ίσως να ήρθε να συναντηθεί με τον Παναγιώτη για να καταστρώσουν τα πλάνα για την αναγέννηση της μεγάλης Πράσινης ΠΑΕ και να συζητήσει διάφορα καυτά ποδοσφαιρικά θέματα με έναν έμπειρο γνώστη του χώρου. Δείτε τη φωτογραφία και θα καταλάβετε τον ισχυρισμό μας.


Γιάννης Δραπανιώτης

Σχόλια