H Μαριέττα Φαφούτη στον Σταυρό του Νότου

Σε πείσμα των καιρών η τραγουδοποιός Μαριέττα Φαφούτη γράφει μελωδίες ευχάριστες, αισιόδοξες και χαρούμενες. Και μας κάνει να χαμογελάμε.

Η Φαφούτη με την μπάντα της παίζει μέχρι και τέλος Νοεμβρίου κάθε Σάββατο στο Σταυρό του Νότου.
Το μουσικό ξόρκι που πήρε εθιστικές διαστάσεις, έχοντας διαδεχτεί επάξια την επιτυχία του "Don’t stop", γίνεται το σύνθημα για 3 βραδιές γεμάτες φως, ένταση, χαμόγελα και χορό χωρίς τελειωμό. Έχοντας πλέον 2 ποπ δίσκους στα χέρια της ("Try a little romance" και "Homemade Joy"), η Μαριέττα Φαφούτη ενηλικιώθηκε μουσικά και τραγουδάει από disco και soul, μέχρι τραγούδια που θα μπορούσαν να ντύνουν μουσικά τα κλασικά spaghetti western.

Παραμένοντας πιστή στην αγάπη της στα μιούζικαλ και τη μουσική των 60s και 70s, η Μαριέττα μαζί με την μπάντα που ποτέ δεν αποχωρίζεται, υπόσχονται να μας κάνουν να ξαναβρούμε τη μαγεία στην οποία είχαμε πάψει να πιστεύουμε ,παίζοντας τραγούδια από τους 2 δίσκους, από τον 3ο που ήδη άρχισε να ετοιμάζει αλλά και αγαπημένες διασκευές.
 
Το νέο άλμπουμ της Μαριέττας Φαφούτη με τίτλο "Homemade Joy" κυκλοφορεί από την Inner Ear Records, σε παραγωγή του Θοδωρή Ζευκιλή, από τα Sca Studios.

 
Σάββατα  17 & 24 Νοεμβρίου στις 22.30 είσοδος-10€ (με μπύρα-κρασί)

Πρώτο Θέμα



Σχόλια