Υπηρεσίες συμβουλευτικής σε θέματα σπουδών και εργασίας στην Αυστραλία.


Australia Education & Career Consultants Greece. Υπηρεσίες συμβουλευτικής σε θέματα σπουδών και εργασίας στην Αυστραλία.
Αποστολή
Στην AECC, οι μαθητές έρχονται πρώτοι. Και, από την εμπειρία μας, γνωρίζουμε ότι η εκπαίδευση δεν είναι ο μόνος λόγος για τους ξένους φοιτητές να έρθουν στην Αυστραλία, είναι πέρα από αυτό. Οι διεθνείς φοιτητές επιλέγουν την εκπαίδευση της Αυστραλίας ως ένα μέσο για να εκπληρώσουν την καριέρα τους και τους στόχους της ζωής τους. Είμαστε αποφασισμένοι να εξυπηρετήσουμε τους μαθητές μας να κάνουν τις εκπαιδευτικές επιλογές, που θα τους βοηθήσουν να επιτύχουν τους μακροπρόθεσμους στόχους τους.
Περιγραφή
Η AECC καθιερώθηκε από τελειόφοιτους Αυστραλιανών πανεπιστημίων οι οποίοι βίωσαν μια πραγματική εμπειρία ζωής μέσα από το εκπαιδευτικό σύστημα της χώρας αλλά και το κοινωνικό της πλαίσιο. Εμείς παρέχουμε επαγγελματικές υπηρεσίες εκπαίδευσης σε φοιτητές που επιθυμούν να ακολουθήσουν περαιτέρω εκπαίδευση στην Αυστραλία και να εκμεταλλευτούν το άρτιο εκπαιδευτικό της σύστημα.
Η AECC είναι περήφανη στο να παρέχει στους φοιτητές μια έμπειρη καθοδήγηση στους φοιτητές εντός και εκτός Αυστραλίας. Στόχος μας είναι να παρέχουμε στους φοιτητές συμβουλές και υποστήριξη ώστε να επιλέξουν κάποιο πρόγραμμα σπουδών που ανταποκρίνεται στους στόχους και στις προτιμήσεις τους.
http://www.facebook.com/AECCGreece/info

Σχόλια