Η ταινία Django- ο Τιμωρός, έρχεται στον Κινηματογράφο ΜΑ.ΓΙΑ movietone

H νέα ταινία του Κουεντίν Ταραντίνο, υποψήφια για Όσκαρ, θα προβάλλεται από απόψε Πέμπτη 17/1 εώς την Τετάρτη 23/1 στον Κινηματογράφο ΜΑ.ΓΙΑ movietone, στην Χαλκίδα



Λίγα λόγια για την υπόθεση:
Δύο χρόνια πριν ξεσπάσει ο αμερικανικός εμφύλιος, ο Django, ένας μαύρος σκλάβος από τον Νότο (Jamie Foxx)συναντά τον Γερμανό κυνηγό επικηρυγμένων/οδοντίατρο Dr. King Schultz (Christoph Waltz), ο οποίος ακολουθεί τα ίχνη των φονικών αδελφών Brittles. Καθώς μόνο ο Django μπορεί να τον οδηγήσει σε αυτούς, ο ανορθόδοξος Schultz συνεργάζεται μαζί του με την υπόσχεση ότι θα τον ελευθερώσει με το πέρας της αποστολής.

Αφού πετύχουν το σκοπό τους, ο Schultz απελευθερώνει τον Django και οι δύο τους αποφασίζουν να συνεχίσουν την καταδίωξη των πιο γνωστών εγκληματιών του νότου. Εντωμεταξύ ο Django ακονίζει τα μαχαίρια του για τον δικό του σκοπό: τη σωτηρία της Broomhilda (Kerry Washington), της γυναίκας του που έχασε σε σκλαβοπάζαρο πριν από καιρό.



Η έρευνα του Django και του Schultz τους οδηγεί στον Calvin Candie (Leonardo DiCaprio), τον ιδιοκτήτη της “Candyland” μιας κακόφημης φυτείας, όπου οι σκλάβοι παλεύουν μεταξύ τους μέχρι θανάτου. Η παρουσία των δύο πρωταγωνιστών τραβάει την προσοχή του Stephen (Samuel L.Jackson), που είναι ο έμπιστος του Candie. Ο κλοιός αρχίζει να σφίγγει γύρω τους και οι δυο σύντροφοι θα πρέπει να διαλέξουν ανάμεσα στη θυσία και την επιβίωση.

Σκηνοθεσία: Κουέντιν Ταραντίνο
Παίζουν: Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Κέρι Γουάσινγκτον, Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, Σάσα Μπαρόν Κοέν, Κερτ Ράσελ, Κριστόφ Γουόλτζ, Τζέιμι Φοξ, Ντον Τζόνσον, RZA


ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ : 19.00-22.15

Τιμή Εισιτηρίου: 7€, κάθε Τετάρτη 5€



Κινηματογράφος ΜΑ.ΓΙΑ Movietone
Υπεύθυνοι Πάνος Σταυρίδης και Λευτέρης Σικιώτης
Αβάντων 83 - Χαλκίδα
Τηλ: 2221025625

eviaportal

Σχόλια