της Αγοράς Ταξιδάκι στην Ιταλία για 16 επιχειρηματίες από την Εύβοια


Ταξιδάκι δύο εβδομάδων στην Ιταλία θα κάνουν 16 επιχειρηματίες από την Εύβοια, οι οποίοι θα συμμετάσχουν στην εκπαιδευτική αποστολή του Επιμελητηρίου Εύβοιας, στα πλαίσια  του ευρωπαϊκού προγράμματος  «Leonardo Da Vinci».

Το σχέδιο έχει τίτλο «Εξωστρεφής Ανταγωνιστικότητα Παραγωγικών- Μεταποιητικών Ευβοϊκών Μικρών Επιχειρήσεων μέσω αναπροσανατολισμού προϊόντων υψηλότερης προστιθέμενης αξίας (ΠΟΠ & ΠΓΕ)» .

Στην αποστολή του Επιμελητηρίου θα συμμετέχουν επιχειρηματίες και εργαζόμενοι σε επιχειρήσεις του Νομού Ευβοίας που ενδιαφέρονται για το αντικείμενο. Το πρόγραμμα θα είναι 14 ημέρες (13 διανυκτερεύσεις) από 9 μέχρι 22 Μαρτίου.

Οι καταρτιζόμενοι θα πιστοποιήσουν τις γνώσεις τους με την έκδοση των πιστοποιητικών: Europass Mobility και Βεβαίωση παρακολούθησης από τον Φορέα Υποδοχής με τον τίτλο του σχεδίου.

Το σχέδιο καλύπτεται από Επιχορήγηση του Προγράμματος Leonardo da Vinci. Αιτήσεις για συμμετοχή γίνονται δεκτές μέχρι  τις 28 Φεβρουαρίου. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον κ. Μουτουσίδη ή τον κ. Κοκκάλα ,στα τηλέφωνα 2221023510 και 2221086452.
egnomi

Σχόλια