Συνέντευξη του Γιάννη Ρουσόδημου στον 9.65 για το ζήτημα του ΤΕΙ

Αναδημοσίευση από το messapianews

Σήμερα το πρωί συνέντευξη έδωσε ο διαχειριστής- εκδότης του messapianews κος Γιάννης Ρουσόδημος στον ραδιοφωνικό σταθμό "9.65 τον σταθμό των εργαζομένων" και στον συμπατριώτη μας  Δημοσιογράφο κο Δημήτρη Μπατσακούτσα. Η συνέντευξη του κου Ρουσόδημου αφορούσε το μεγάλο ζήτημα που έχει προκύψει, σε ότι αφορά την εφαρμογή ή μη του σχεδίου "Αθηνά" στο ΤΕΙ Χαλκίδας.
Ο κος Ρουσόδημος περιέγραψε την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με βάση την δημοσιογραφική ενημέρωση που το messapianews αντλεί σε σχέση με το ζήτημα αυτό, καθώς επίσης απάντησε σε ερωτήσεις του έγκριτου δημοσιογράφου σχετικά με τα όσα γίνονται αλλά και τα όσα θα πρέπει να συμβούν σε σχέση με το θέμα αυτό. Παράλληλα σχολίασε την συμπεριφορά του τοπικού πολιτικού συστήματος και ευρύτερα του Φθιωτικού πολιτικού συστήματος σε σχέση με το ζήτημα. Ενώ δεν παρέλειψε να προβάλλει με επιχειρήματα, τα ποιοτικά, εκπαιδευτικά και όχι μόνο χαρακτηριστικά στα οποία το ΤΕΙ Χαλκίδας υπερτερεί, ενώ κατέληξε ότι και η έδρα και οι σχολές αλλά και άλλες σχολές θα πρέπει να μεταφερθούν στο ΤΕΙ της Χαλκίδας. Σύστησε εγρήγορση στο ζήτημα μέχρι να τελεσφορήσει από την τοπική κοινωνία αλλά και τους φορείς του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων, να μην ακούνε διαρροές και να συνεχίσουν να απαιτούν δυναμικά τόσο οι ίδιοι όσο και οι φοιτητές την παραμονή του ΤΕΙ στην πόλη μας.
Επίσης αναφέρθηκε στον Δήμαρχο Διρφύων-Μεσσαπίων για τον οποίο είπε ότι έχει σαφέστατες ευθύνες για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, καθώς επέδειξε ολιγωρία, αλλά δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι αυτή την περίοδο που το θέμα έχει πλέον υπάρξει, δίνει σκληρή μάχη και αυτός με την σειρά του μαζί με τον κο Κεδίκογλου και τους λοιπούς πολιτικούς παράγοντες της Εύβοιας ώστε το ΤΕΙ να παραμείνει ως έχει και να ενισχυθεί.
Η συνέντευξη θα μεταδοθεί σε επανάληψη το απόγευμα και ώρα 18:00 από τον 9.65. 

Σχόλια