Ενημέρωση Μάλλιαρη για τις συναντήσεις κλιμακίου της ΝΔ στην Εύβοαι


Στη Χαλκίδα βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου στις 27 Απρίλη, κλιμάκιο της ΝΔ με επικεφαλής τον Κοψαχείλη Τιμολέων, ενόψει του Προσυνεδρίου της Στερεάς, με κύριο στόχο τη συνάντηση με τοπικούς φορείς για την ενημέρωση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο νομός. Μετά τις συναντήσεις ακολούθησε συνέντευξη Τύπου, στην οποία υπήρξε η ευκαιρία για έναν επικοδομητικό διάλογο.

Το κλιμάκιο αποτελούνταν από τον Τομεάρχη Οργανωτικού ΝΔ Ευβοίας κ. Θωμόπουλο Νικόλαο, το Διευθυντή Παραγωγικού Τομέα κ. Κλοκοταρά Κωνσταντίνο και τον κ. Βασίλη Λάμπρου εκπρόσωπο της Γραμματείας Συνδικαλισμού. Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Σίμος Κεδίκογλου, ενώ ηταν να παραστεί στη Συνέντευξη Τύπου αυτό δεν κατέστη δυνατόν, καθώς ανειλημμένες υποχρεώσεις στο Μεγαρο Μαξίμου δεν του επέτρεψαν να παραβρεθεί.



Την έναρξη της ομιλίας έκανε ο κ. Κωνσταντίνος Μάλλιαρης, Πρόεδρος της ΝΟΔΕ, ο οποίος ενημέρωσε για τις συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν με τους τοπικούς φορείς. Αρχικά, επισκέφθηκαν τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Αθανάσιο Μπουραντά και στη συνέχεια τον Δήμαρχο Χαλκιδέων κ. Αθανάσιο Ζεμπίλη. Έπειτα συναντήθηκαν με τους ακόλουθους φορείς:
Διαβάστε την συνέχεια

Σχόλια