Σοκ: Αεροψεκασμοί στον Μεσαπιώτικο ουρανό., Δείτε φωτογραφικό υλικό

Αναδημοσίευση από το messapianews

Λίγες ημέρες μετά από το δημοσίευμα όπου Έλληνες επιστήμονες αποκάλυπταν ότι σε δείγματα αίματος 1.000 Ελλήνων βρέθηκε ακόμη και αλουμίνιο, το οποίο καταστρέφει ζωτικά όργανα, εχθές γίναμε και εμείς μάρτυρες αεροψεκασμού. Ειδικότερα εχθές την ώρα που κινούμασταν από τα Πολιτικά προς Ψαχνά, ακολουθώντας την Ιερά εικόνα των Αγίων Αναργύρων, διαπιστώσαμε ότι γινόταν αεροψεκασμός, κάτι το οποίο μπορείτε και εσείς να διαπιστώσετε στο παρακάτω φωτογραφικό υλικό. Δεν γνωρίζουμε βέβαια για ποιο λόγο γινόταν ο συγκεκριμένος αεροψεκασμός αλλά δεν γνωρίζουμε ούτε για ποιους λόγους γίνεται ούτε και με τι μας ψεκάζουν. Πάντως θα πρέπει να ανησυχούμε διότι το τελευταίο διάστημα ολοένα και πιο έντονο είναι το συγκεκριμένο φαινόμενο ακόμη και πάνω από τον Μεσσαπιώτικο ουρανό.
Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να δείτε την έρευνα που έγινε από Έλληνες επιστήμονες και το τι βρήκαν στο αίμα Ελλήνων πολιτών.
Τα αποτελέσματα και τα όσα εξήχθησαν από την έρευνα είναι ανησυχητικά και θα πρέπει να μας απασχολήσουν όλους μας και να αρχίσουμε να αντιδράμε.
http://www.messapianews.gr/eidiseis/ellada/sokdeite-ti-periekhei-to-aima-ton-ellenon-me-base-aimatologikes-eksetaseis.html
Ακολουθεί αποκαλυπτικό φωτογραφικό υλικό.

Σχόλια