Πανελλήνιες: Θέματα και Απαντήσεις για Λατινικά, Χημεία, Ηλεκτρολογία

Σήμερα Τετάρτη 29 Μαΐου Τετάρτη, οι υποψήφιοι των ημερήσιων και εσπερινών Γενικών Λυκείων εξετάζονται στα μαθήματα των Λατινικών θεωρητικής κατεύθυνσης, Χημείας θετικής, Ηλεκτρολογίας τεχνολογικής κατεύθυνσης (κύκλος Τεχν/γιας-Παραγωγής) και Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον τεχνολογικής κατεύθυνσης (Κύκλος Πληροφορικής και Υπηρεσιών).
Την Παρασκευή 31 Μαΐου ολοκληρώνονται για τους περισσότερους υποψήφιους οι εξετάσεις και μπαίνει προσωρινά τέλος στην αγωνία και το άγχος τους, με τις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας, που είναι μάθημα επιλογής, όλων των κατευθύνσεων.

Για τους μαθητές, ωστόσο, που εξετάζονται σε ειδικά μαθήματα και ανήκουν σε ειδικές κατηγορίες οι εξετάσεις θα συνεχιστούν και μέσα στον Ιούνιο.

Αναφορικά με τις βάσεις, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, προβλέπεται άνοδος σε Νομικές και Ψυχολογικές σχολές, πτώση σε Οικονομικές και Πολυτεχνικές σχολές, καθώς και ανοδική τάση στις περιζήτητες Ιατρικές σχολές.
Το madata.gr όπως και όλες τις προηγούμενες μέρες, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, θα προβάλει τόσο τα θέματα όσο και τις προτεινόμενες λύσεις - απαντήσεις,
ΛΑΤΙΝΙΚΑ
ΧΗΜΕΙΑ
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑ

madata.gr

Σχόλια