Η συνταγή της ημέρας: Σάλπες ψητές
Οι Σάλπες είναι πεντανόστιμες, αν είναι φρέσκες, πλην όμως είναι παρεξηγημένο ψάρι.
Κι αυτό γιατί, μερικές φορές είναι άνοστες, ενώ άλλες πεντανόστιμες.
Πάντως στη σχάρα, ή ακόμη καλύτερα στα κάρβουνα, γίνετε πάρα πολύ ωραίο.
Σάλπες ψητές
Υλικά
• 6 σάλπες (1½ κιλό)
• 1 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
• ½ ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
• 4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
• 2 λεμόνια (το χυμό τους)
• ρίγανη
• αλάτι - φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Διαβάστε την συνέχεια
Κι αυτό γιατί, μερικές φορές είναι άνοστες, ενώ άλλες πεντανόστιμες.
Πάντως στη σχάρα, ή ακόμη καλύτερα στα κάρβουνα, γίνετε πάρα πολύ ωραίο.
Σάλπες ψητές
Υλικά
• 6 σάλπες (1½ κιλό)
• 1 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
• ½ ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
• 4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
• 2 λεμόνια (το χυμό τους)
• ρίγανη
• αλάτι - φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Διαβάστε την συνέχεια
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου