Ο τελικός διαγωνισμός του πιάτου Εύβοιας στη Χαλκίδα


Την Τετάρτη 15 Μαΐου 2013, στο  Ξενοδοχείο ΛΟΥΣΥ στην Χαλκίδα πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΥΒΟΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΥΒΟΪΚΟΥ ΠΡΩΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ.  Στον Τελικό έλαβαν μέρος και διαγωνίστηκαν οι συνταγές και τα πιάτα, τα οποία προκρίθηκαν από τους ημιτελικούς του διαγωνισμού στην Κάρυστο, στην Αιδηψό, στην Κύμη, στην Σκύρο και στην Χαλκίδα.

Για πρώτη φορά συνεργάστηκαν από κοινού φορείς όπως : το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΥΒΟΙΑΣ, η ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΕΥΒΟΙΑΣ – το ΙΕΚ PRAXIS – ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ  – ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ και ΑΠΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ,  προκειμένου ο γαστρονομικός πλούτος της Εύβοιας και τα ευβοϊκά προϊόντα να ενσωματωθούν στην τουριστική ταυτότητα της Εύβοιας. Την επιτροπή διοργάνωσης του διαγωνισμού αποτελούσαν ο κ. Παναγιώτης Σίμωσης Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ευβοίας, η κ. Παρασκευή Αγιοστρατίτη Γ. Γ. του Επιμελητηρίου, η κ. Μαρία Χαΐνά, διευθύντρια του ΙΕΚ Praxis στη Χαλκίδα, ο ΣΕΦ κ. Λευτέρης Λαζάρου, ο κ. Γιώργος Πίττας υπεύθυνος Προγράμματος Ελληνικού Πρωινού του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας και ο κ. Χαρίλαος Μήτρος Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ευβοίας.
Διαβάστε την συνέχεια

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Boat

Messapia Travel

Messapia Travel
Όπου ονειρεύεσαι να βρεθείς.... Καλαβρής

Footer