Έρχεται η Αγία Κάρα του Οσίου Δαυίδ στη Χαλκίδα

Την Δευτέρα 10 Ιουνίου, στις 6:30 το απόγευμα, έρχεται στη Χαλκίδα και συγκεκριμένα στον ιερό ναόΕυαγγελισμού της Θεοτόκου Κανήθου η Αγία Κάρατου Οσίου Δαυίδ, από το ομώνυμο μοναστήρι των Ροβιών.
Αμέσως μετά την υποδοχή της θα ακολουθήσει Πανηγυρικός Εσπερινός με Αρτοκλασία και στις 8:30 το βράδυ θα τελεστεί Ιερά Παράκληση στον Άγιο. Ο Ναός θα είναι ανοιχτός το βράδυ έως και τις 10:30 το βράδυ.

Την Τρίτη 11 Ιουνίου, στις 9:30 το πρωί θα τελεστεί το ιερό Μυστήριο Ευχελαίου. Ο Ναός το πρωί θα είναι ανοιχτός μέχρι και τη 1 το μεσημέρι. Στις 9 το βράδυ της ίδιας μέρας θα τελεστεί Ιερά Αγρυπνία για την εορτή της Αποδόσεως του Πάσχα. Ο Ναός θα είναι ανοιχτός από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 12:30 τη νύχτα.
Στις 9:30 το πρωί της Τετάρτης 12 Ιουνίου θα τελεστεί Ιερά Παράκληση του Αγίου και μετά θα πραγματοποιηθεί η Αναχώρηση για την Ιερά Μονή. Ο Ναός θα είναι ανοιχτός από τις 8 το πρωί. Στις 6:30 το απόγευμα θα τελεστεί η Απόδοση του Πάσχα και εν συνεχεία ο Εσπερινός της Αναλήψεως.
Να υπενθυμίσουμε ότι στις 8:30 το βράδυ της Τετάρτης 12 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού από τα Κατηχητικά Σχολεία της Ενορίας, την χορωδία και το Τμήμα Παραδοσιακών χορών.



egnomi

Σχόλια