Συνταγή της ημέρας: Τορτελίνια γεμιστά με κατσικίσιο τυρί, κρέμα κολοκύθας και καβουρδισμένο βούτυρο


ΥΛΙΚΑ

Για το πιάτο
30 γρ. ελαιόλαδο
150 γρ. κολοκύθα, κομμένη χοντρό ζουλιέν
80 γρ. πράσο, κομμένο μεσαία καρέ
100 γρ. κρέμα κολοκύθας
16 τεμ. τορτελίνια βρασμένα
15 γρ. τραγανό προσούτο
16 φύλλα φασκόμηλο τηγανητό
30 γρ. βούτυρο
αλάτι
Για τη ζύμη στο τορτελίνι
250 γρ. αλεύρι σκληρό
3 κρόκοι αυγών
2 αυγά
1 γρ. αλάτι
1 γρ. ελαιόλαδο
2 κρόκοι αυγών αραιωμένοι με λίγο νερό για την επάλειψη της ζύμης
Για τη γέμιση στο τορτελίνι
125 γρ. κατσικίσιο τυρί, μαλακό
125 γρ. μανούρι
50 γρ. κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
10 γρ. ελαιόλαδο
5 γρ. δεντρολίβανο, ψιλοκομμένο
αλάτι
Για την κρέμα κολοκύθας
50 γρ. ελαιόλαδο
1 κιλό κολοκύθα, σε κύβους
120 γρ. κρεμμύδι, σε μεσαία καρέ
150 γρ. πράσο, σε μεσαία καρέ
400 γρ. κρέμα γάλακτος
2 γρ. θυμάρι φρέσκο
αλάτι
Για το τηγανητό φασκόμηλο
φύλλα από φασκόμηλο
ηλιέλαιο
Διαβάστε την συνέχεια

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Boat

Messapia Travel

Messapia Travel
Όπου ονειρεύεσαι να βρεθείς.... Καλαβρής

Footer