Η συνταγή της ημέρας: Ανεβατά με αλμυρή μυζήθρα

Τι χρειαζόμαστε:
Για τη ζύμη:
1 ποτήρι ελαιόλαδο γεμάτο (το κλασικό ποτηράκι που είχαν οι παππούδες για να πίνουν το ούζο τους)
3 ποτήρια (απ' το ίδιο ποτήρι) χλιαρό νερό
1 σφηνάκι ρακί
μισό φακελάκι μαγιά (ας είναι και περισσότερο)
λίγο αλάτι
αλεύρι όσο πάρει (800-900γρ)
Για τη γέμιση:
μισό κιλό μυζήθρα
Διαβάστε την συνέχεια

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Boat

Messapia Travel

Messapia Travel
Όπου ονειρεύεσαι να βρεθείς.... Καλαβρής

Footer