Συνταγή της Ημέρας: Μπιφτέκι λίντσρομ με παντζάρια. Σουηδική συνταγή μέσω Ευβοίας
Προετοιμασία: 15 λεπτά για το κόψιμο των υλικών και το πλάσιμο των μπιφτεκιών και 4-5 λεπτά για το ψήσιμο. Καλό είναι βέβαια να παρεμβληθούν τουλάχιστον 1-2 ώρες με τα μπιφτέκια στο ψυγείο για να δέσουν. Απλή, εύκολη και γρήγορη συνταγή.
Υλικά (για 4 άτομα)
500 γραμ. κιμά μοσχαρίσιο
3 κρόκοι αυγών
1 μεγάλο παντζάρι βρασμένο και κομμένο σε κομματάκια του μισού εκατ.
2-3 κ.σ. από το ζωμό του παντζαριού
2 -3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα (ή μισό κανονικό κρεμμύδι)
35 γραμ. κάππαρη
3-4 κ.σ. λευκό ξίδι μπαλσάμικο
αλάτι, πιπέρι
2 κ.σ. λάδι για το ψήσιμο
Διαβάστε την συνέχεια
Υλικά (για 4 άτομα)
500 γραμ. κιμά μοσχαρίσιο
3 κρόκοι αυγών
1 μεγάλο παντζάρι βρασμένο και κομμένο σε κομματάκια του μισού εκατ.
2-3 κ.σ. από το ζωμό του παντζαριού
2 -3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα (ή μισό κανονικό κρεμμύδι)
35 γραμ. κάππαρη
3-4 κ.σ. λευκό ξίδι μπαλσάμικο
αλάτι, πιπέρι
2 κ.σ. λάδι για το ψήσιμο
Διαβάστε την συνέχεια

Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου