Οι άνθρωποι που πρόδωσαν τον Μιχάλη Ασλάνη

Επιπλέον, από την υπεξαίρεση που φέρεται να έκαναν οι δυο γυναίκες, τα χρέη του σχεδιαστή εκτοξεύτηκαν στο ένα εκατομμύριο ευρώ.



Ο δικηγόρος του Μιχάλη Ασλάνη δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό Star: "Ο, τι έχει πει ο Μιχάλης, είναι απόλυτα ειλικρινές. Δυστυχώς. Ο Μιχάλης με το ψέμα και την αναλήθεια είχε ένα απίστευτο διαζύγιο. Όταν μιλούσε, το έκανε πάντα μέσα από την καρδιά του. Είχε μια πάρα πολύ μεγάλη πικρία. Δεν τον ενδιέφερε τόσο το τι ζημιά οικονομική είχε πάθει, αλλά το πόσο είχε εξαπατηθεί και πόσο είχε προδοθεί η εμπιστοσύνη που είχε δείξει".

Η μια από τις δύο γυναίκες είναι η Βικτώρια, 30 ετών, κόρη της οικιακής βοηθού του σχεδιαστή η οποία είχε την ευθύνη της οικονομικής διαχείρισης της εταιρίας και όλων των περιουσιακών στοιχείων του. Η άλλη γυναίκα ονομάζεται Αντζέλικα, ζει στην Πάτρα είχε αναλάβει την εμπορική διαχείριση του ατελιέ.

Οι άμεσες υποχρεώσεις που έπρεπε να εξοφλήσει ανέρχονταν στα 180.000 ευρώ και τον ερχόμενο μήνα θα γινόταν διακανονισμός και θα έμπαιναν σε καθεστώς δόσεων.

"Οι οφειλές ήταν στο ΦΠΑ, στην εφορία, στο ΙΚΑ, και τα οποία τα είχαμε συνεννοηθεί, ότι από Σεπτέμβριο, εκμεταλλευόμενοι και τις διάφορες ρυθμίσεις που γίνονται, θα μπαίναμε σε ένα καθεστώς δόσεων. Ήταν από τους πιο ευαίσθητους ανθρώπους που έχω συναντήσει στη ζωή μου. Η σχέση του με τα χρήματα, ήταν όπως ο διάολος το λιβάνι. Έτσι μισούσε ο Μιχάλης τα θέματα τα οικονομικά. Δεν μπορούσε να έχει έλεγχο", συνέχισε ο δικηγόρος.

"Δεν τον ενδιέφερε τόσο το τι ζημιά οικονομική είχε πάθει, αλλά το πόσο είχε εξαπατηθεί και πόσο είχε προδοθεί η εμπιστοσύνη που είχε δείξει"

Για την εξαπάτηση του σχεδιαστή από συνεργάτες του, μίλησε και ο Λάκης Γαβαλάς.

"Κάποια άχρηστα άτομα που δυστυχώς δεν βλέπουμε, γιατί το καλλιτεχνικό μας μάτι δεν μπορεί, να διακρίνει την ηλιθιότητα που μερικοί συνεργάτες έχουν γιατί αυτό έχει συμβεί και σε μένα. Μέσα στην καλλιτεχνικότητα του και την αθωότητα, κάποιοι άνθρωποι επωφελήθηκαν", δήλωσε ο σχεδιαστής.

"Άνθρωποι που τους εμπιστεύτηκε και τον κρεμάσανε. Συνεργάτιδες του, 15 και 20 χρόνια. Τον κλέβανε καθημερινά. Δεν το είχε πάρει χαμπάρι", υποστήριξε ο επί 30 χρόνια πολύ καλός του φίλος και συνεργάτης, Γιώργος Κουτούλιας.

Ο άνδρας "μυστήριο" στο σπίτι του σχεδιαστή

Δημοσίευμα της Espresso κάνει λόγο για έναν άνδρα που συνεργαζόταν με τον σχεδιαστή ο οποίος ήταν έξω από το σπίτι του Μιχάλη Ασλάνη λίγο πριν φτάσει η αστυνομία. Η εφημερίδα αναφέρει ότι ο άνδρας μπήκε στο σπίτι προτού μπουν οι αρχές και μάλιστα η αστυνομική ταυτότητα του σχεδιαστή δεν ήταν στο διαμέρισμά του. Τέλος, από το σπίτι του έλειπαν και άλλα έγγραφα όπως και προσωπικά αντικείμενα.

Η κηδεία του σχεδιαστή θα γίνει το Σάββατο (31/8) στις 11.00 το πρωί στη Χαλκίδα.
http://cosmo.gr/articles/celebrities/michalis_aslanis/oi-anthrwpoi-poy-prodwsan-ton-mixalh-aslanh.2389763.html

Σχόλια