Ξεκίνησε η μεταγωγή των βουλευτών της Χ.Α.

 
Εχοντας ανά χείρας συνολικά 32 εντάλματα σύλληψης και υπό συνθήκες άκρας μυστικότητας, η επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής ξεκίνησε τα ξημερώματα του Σαββάτου, ύστερα από ολονύχτια σύσκεψη των συναρμοδίων υπουργών και της ηγεσίας της ΕΛΑΣ. Ο συνολικός αριθμός των συλλήψεων έχει φθάσει τις 19.
Ξεκίνησε η μεταγωγή (18.58): Αναχώρησαν τα αυτοκίνητα της αντιτρομοκρατικής με τους συλληφθέντες της Χρυσής Αυγής από τη ΓΑΔΑ για την Ευελπίδων. Πρώτα έφυγαν ο Νίκος Μιχαλολιάκος και οι βουλευτές Κασιδιάρης, Λαγός, Παναγιώταρος, Μίχος.
Στα δικαστήρια έφτασαν η σύζυγος και η κόρη Μιχαλολιάκου (18.15): Στα δικαστήρια της Ευελπίδων κατέφτασαν η Ελένη Ζαρούλια και η Ουρανία Μιχαλολιάκου.
Παρόντες στη δολοφονία Φύσσα 8 από τους συλληφθέντες (17.58): Σύμφωνα με πληροφορίες οκτώ εκ των συλληφθέντων φέρονται να ήταν παρόντες στο φονικό του Κερατσινίου.
Φρούριο η Ευελπίδων (17.00) : Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, όπου αναμένεται η άφιξη των συλληφθέντων της Χρυσής Αυγής.
Έθνος

Σχόλια