Η συνταγή της Ημέρας: Μοσχάρι με χυλοπίτες
ΥΛΙΚΑ:
1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε μερίδες
2 κρεμμύδια ξερά κομμένα σε λεπτές φέτες
4 σκελίδες σκόρδο
400 γρ. ντοματάκι ψιλοκομμένο (κονσέρβα) ή 4 φρέσκες ντομάτες τριμμένες στον τρίφτη
2 κουταλιές της σούπας τοματοπελτέ
10 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
2 φύλλα δάφνης
1 ξυλάκι κανέλας
6 μπαχάρια
1 ποτήρι του κρασιού λευκό ξηρό κρασί
1 πρέζα ζάχαρη
Αλάτι
Πιπέρι
Νερό
1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε μερίδες
2 κρεμμύδια ξερά κομμένα σε λεπτές φέτες
4 σκελίδες σκόρδο
400 γρ. ντοματάκι ψιλοκομμένο (κονσέρβα) ή 4 φρέσκες ντομάτες τριμμένες στον τρίφτη
2 κουταλιές της σούπας τοματοπελτέ
10 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
2 φύλλα δάφνης
1 ξυλάκι κανέλας
6 μπαχάρια
1 ποτήρι του κρασιού λευκό ξηρό κρασί
1 πρέζα ζάχαρη
Αλάτι
Πιπέρι
Νερό
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου