Η συνταγή της Ημέρας: Ψαροκεφτέδες
Τα υλικά μας:
600-700 γρ. φιλέτο ψαριού (παγκάσιο, πέρκα, γλώσσα κλπ)
1 ξερό κρεμμύδι
2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
1 αυγό
2 κουταλιές μαϊντανό ψιλοκομμένο
2 κουταλιές άνηθο ψιλοκομμένο
1 κουταλάκι ρίγανη
1 κουταλάκι δυόσμο
1 κουταλάκι εστραγκόν
1 φλιτζάνι γαλέτα (περίπου 100 γρ.)
2 κουταλιές λάδι
αλάτι – πιπέρι
λίγο αλεύρι για το πανάρισμα
Διαβάστε την συνέχεια
600-700 γρ. φιλέτο ψαριού (παγκάσιο, πέρκα, γλώσσα κλπ)
1 ξερό κρεμμύδι
2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
1 αυγό
2 κουταλιές μαϊντανό ψιλοκομμένο
2 κουταλιές άνηθο ψιλοκομμένο
1 κουταλάκι ρίγανη
1 κουταλάκι δυόσμο
1 κουταλάκι εστραγκόν
1 φλιτζάνι γαλέτα (περίπου 100 γρ.)
2 κουταλιές λάδι
αλάτι – πιπέρι
λίγο αλεύρι για το πανάρισμα
Διαβάστε την συνέχεια
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου