Κρομμύδας; Παρουσιάζει τα βιβλία του και προσφέρει δωρεάν μαθήματα υποκριτικής

ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ - ΨΑΧΝΑ - ®

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗΣ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΚΡΟΜΜΥΔΑΣ

Αυτό το Σάββατο 2 Οκτωβρίου στο Γυμνάσιο Ψαχνών

Οι Εκδόσεις Μίνωας σε συνεργασία με τον Εκπαιδευτικό Φορέα «Πολίτες Εν Γνώσει», τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών «Η Έκφραση» και το βιβλιοπωλείο «Η Δώρα» παρουσιάζουν τα βιβλία του ηθοποιού και συγγραφέα κ. Κώστα Κρομμύδα «Η ζωή που έλειπε» & «Μπαμπά μεγάλωσέ με».

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Οκτωβρίου στις 18.30 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Γυμνασίου Ψαχνών. Για τα βιβλία θα μιλήσουν η Κέλλυ Μαυρωτά φιλόλογος και διευθύντρια του Γυμνασίου Ψαχνών, η Αναστασία Μπισμπικοπούλου απόφοιτη του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου Ιστορίας της Τέχνης ενώ τη συζήτηση θα συντονίσει ο Δημοσιογράφος Γιώργος Πρατζίκος

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗΣ
Νωρίτερα και από τις 16.00-18.00 στον ίδιο χώρο ο γνωστός ηθοποιός θα διδάξει δωρεάν σε όσους ενδιαφέρονται βασικές αρχές Υποκριτικής Τέχνη, με απλές ασκήσεις και αυτοσχεδιασμούς που στόχο έχουν να πετύχουν την ερμηνεία ενός ρόλου -κειμένου μέσα από το προσωπικό υλικό του ηθοποιού- μαθητή.
Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν θα πρέπει να επικοινωνήσουν και να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο τηλέφωνο της γραμματείας 6980218621 καθημερινά από τις 10.00 έως τις 14.00 και από τις 18.00 έως τις 21.00

Ο Κώστας Κρομμύδας γεννήθηκε στα Τρίκαλα το 1971. Για δύο χρόνια σπούδασε στο ΤΕΙ Nοσηλευτικής Αθήνας, το οποίο εγκατέλειψε μετά την είσοδό του στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου το 1992. Από τη Σχολή αποφοίτησε το 1995.
Για πέντε συνεχόμενα έτη παρακολούθησε τα σεμινάρια του Ανδρέα Μανωλικάκη πάνω στη μέθοδο διδασκαλίας του Actors Studio. Επίσης, υπήρξε μέλος των «ΧΟΡΙΚΩΝ» της Ζουζού Νικολούδη για δύο χρόνια. Ασχολήθηκε με τον χορό, έλαβε μέρος σε πλήθος παραστάσεων με διάφορες χορευτικές ομάδες και πρόσφατα συμμετείχε στην τηλεοπτική εκπομπή «Dancing with the Stars». Παρακολούθησε ακόμα πολλά σεμινάρια υποκριτικής, κίνησης και χορού με Έλληνες και ξένους δασκάλους.
Έχει συμμετάσχει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές και έχει παίξει στο θέατρο καθώς και στον κινηματογράφο. Τα τελευταία χρόνια διδάσκει Υποκριτική στο Θέατρο των Αλλαγών και Σκηνική Παρουσία και Υποκριτική στο Studio Armani. To 2013 άρχισε να παραδίδει μαθήματα με τίτλο «Δημόσιος λόγος και δημόσια παρουσία» στο πλαίσιο σεμιναρίου στη Σχολή Δημοσιογραφίας του ANT1. Από τον Ιανουάριο του 2013 διατηρεί εβδομαδιαία στήλη στον ιστότοπο infokids.gr γράφοντας για θέματα ανατροφής και οικογένειας.
Παράλληλα, έχει έντονη κοινωνική δράση και συγκεκριμένα διοργανώνει καθαρισμούς δασών, όπως και φιλανθρωπικούς αγώνες ποδοσφαίρου με την ομάδα των Ελλήνων Ηθοποιών, στην οποία είναι και προπονητής. Για το διάστημα 2011-2012 ήταν βασικός εισηγητής σε εκπαιδευτικές ημερίδες του Ινστιτούτου Πρόληψης Διατροφής και Υγείας του Δημήτρη Δελλή, με θέμα «Εκπαιδεύοντας παιδιά και γονείς σε έναν υγιεινό τρόπο ζωής».

Σχόλια