Βόμβα στο μαγαζί του Τάσου Μητρόπουλου

Ισχυρό εκρηκτικό μηχανισμό τοποθέτησαν άγνωστοι, τα ξημερώματα της Πέμπτης 21 Νοεμβρίου, σε ενεχυροδανειστήριο στο κέντρο της Καλαμάτας, το οποίο ανήκει στον παλαίμαχο διεθνή ποδοσφαιριστή Τάσο Μητρόπουλο .



Οι δράστες πυροδότησαν τον μηχανισμό με καλώδιο από μακρινή απόσταση και η έκρηξη που ακολούθησε συγκλόνισε τους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι πετάχτηκαν έντρομοι στο δρόμο να δουν τι συνέβη.

Οι ζημιές που προκλήθηκαν στο ενεχυροδανειστήριο αλλά και σε ακόμη οκτώ παρακείμενα καταστήματα είναι μεγάλες, ενώ από θαύμα δεν υπήρξαν τραυματισμοί, αφού εκείνη την ώρα η κίνηση στην περιοχή της οδού Σταδίου είναι μεγάλη, καθώς λειτουργούν νυχτερινά κέντρα.

Στο σημείο της έκρηξης βρέθηκε από νωρίς το πρωί ειδικό κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας από την Αθήνα, το οποίο διενεργεί έρευνες για την εξιχνίαση της βομβιστικής επίθεσης.


Οι ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για ενέργεια ανταγωνιστών, κάτι που άφησε να εννοηθεί με δηλώσεις της και η σύζυγος του παλιού ποδοσφαιριστή Νένα Χρονοπούλου, η οποία έκανε λόγο για "αθέμιτο ανταγωνισμό".

egnomi

Σχόλια