Ανακοίνωση συνεργασίας Κέντρο Ελληνικού Πολιτισμού Σουηδίας / "Ελλάδα Παντού"

Το Κέντρο Ελληνικού Πολιτισμού Σουηδίας http://www.greekculturalcentre.se και η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση "Ελλάδα Παντού " https://www.facebook.com/Elladapantou.info με χαρά ανακοινώνουν τη θεσμική τους συνεργασία με στόχο και σκοπό την ανάδειξη του ελληνικού πολιτισμού και της λαογραφίας, και να καταδείξουν την ανάγκη συμπράξεων ανάμεσα στους Έλληνες που υπάρχουν ανά το κόσμο.



    Οι κοινές δράσεις μας (Κ.Ε.Π.Σ. & ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. "Ελλάδα Παντού") θα αποσκοπούν στην καλύτερη δυνατή ανάπτυξη και προβολή του όπου γης ελληνικού πολιτισμού, με απώτερο στόχο μια ευρύτερη συνεργασία τόσο σε θέματα πολιτιστικών δράσεων, ενεργειών επικοινωνιακού χαρακτήρα για την προβολή του διαχρονικού και σύγχρονου ελληνικού πολιτισμού όπως και για κάθε άλλη δράση που κριθεί σκόπιμη και πρόσφορη στα πλαίσια πάντα των καταστατικών τους, αλλά και των νόμων που ισχύουν στην Ελλάδα, στη Σουηδία, σε άλλες χώρες της ΕΕ ή και άλλες χώρες, όπου ενδέχεται να υλοποιηθούν μελλοντικά, προγράμματα και κοινές δράσεις μας.

Εντός του επόμενου τριμήνου, θα ανακοινωθούν οι πρώτες κοινές μας δράσεις.
Κοινό μας όραμα: Να φτάσει η Ελλάδα Παντού!
http://www.elladapantou.info/index.php?option=com_k2&view=item&id=237:anakoinosi-synergasias-kentro-ellinikoy-politismoy-souidias-ellada-pantoy&lang=gr

Σχόλια