Το τελευταίο αντίο στην αδικοχαμένη Τασούλα

Αναδημοσίευση από το messapianews

Όλα τα Ψαχνά σήμερα είπαν το τελευταίο αντίο στην 27χρονη Τασούλα, όπου έφυγε τόσο άδοξα από την ζωή. Η Τασούλα πήγε στην Ρόδο να διδάξει ως δασκάλα, αλλά η φύση μαζί με τις ανθρώπινες κακοτεχνίες και παραλείψεις είχε άλλα σχέδια. Και η Τασούλα έφυγε και πέταξε μακριά σαν άγγελος, διότι ήταν ένας άγγελος ενσαρκωμένος, όπως είπε και μία από τις καλύτερες φίλες της.

Μαθητές της από τα Ψαχνά, θα θυμούνται την κυρία Τασούλα για όλη τους την ζωή, αφού αγαπούσε όλα τα παιδιά, τα είχε αγκαλιάσει όλα και τους έδινε συμβουλές. Χαρακτηριστικά σε πολλούς από τους μαθητές της είχε πει λίγο πριν φύγει για την Ρόδο: "Φεύγω για την Ρόδο αλλά θα σας σκέφτομαι συνέχεια. Μην διστάσετε να με τηλεφωνήσετε για ότι και αν χρειαστείτε".
Όλοι στα Ψαχνά μιλούν για έναν πραγματικό άγγελο, για μία κοπέλα τόσο καλή, τόσο αγαπητή, με τόσο γαληνεμένη ψυχή, που δεν υπάρχει άλλη στην πόλη των Ψαχνών.
Η κηδεία της νεαρής κοπέλας έγινε στις 3:00 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου των Ψαχνών. Αντί στεφάνων η οικογένεια της Τασούλας ζήτησε τα χρήματα να κατατεθούν στα φιλόπτωχα των τριών ενοριών. Και αυτό διότι η Τασούλα αλλά και όλη η οικογένεια είχε και έχει μεγάλη προσφορά στην εκκλησία. Και λέω έχει γιατί η Τασούλα για όλους όσους την γνωρίζαμε θα ζει για πάντα. 

Σχόλια