Υλικά
1 κιλό σαλιγκάρια
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
1 φλιτζάνι ρύζι σκληρό κίτρινο
1 φλιτζάνι λάδι
½ κρασοπότηρο λεμόνι
½ κρασοπότηρο άσπρο κρασί
Αλάτι πιπέρι
Διαβάστε την συνέχεια στο messapianews
1 κιλό σαλιγκάρια
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
1 φλιτζάνι ρύζι σκληρό κίτρινο
1 φλιτζάνι λάδι
½ κρασοπότηρο λεμόνι
½ κρασοπότηρο άσπρο κρασί
Αλάτι πιπέρι
Διαβάστε την συνέχεια στο messapianews
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου