ΔΗΜΟΣ ΕΡΕΤΡΙΑΣ-Αυτές τις γιορτές ας κάνουμε όλες τις αγορές μας από τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο Δήμο μας.

Ο δήμαρχος Ερέτριας κ. Βασίλης Βελέντζας συναντήθηκε με επιχειρηματίες και εργαζόμενους, κατά τη λήξη επιδοτούμενων σεμιναρίων που παρακολούθησαν στο Δημοτικό Κατάστημα Αμαρύνθου.
Ο κ. Βελέντζας άκουσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ιδιοκτήτες καταστημάτων και εργαζόμενοι και διερεύνησαν τρόπους για την τόνωση της εμπορικής κίνησης στην περιοχή μας.
Ο δήμαρχος Ερέτριας Βασίλης Βελέντζας, με αφορμή τις εορτές των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανείων παροτρύνει τους δημότες να κάνουν τις αγορές τους από τα καταστήματα που λειτουργούν σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες.

«Ζούμε σε ένα ευλογημένο Δήμο, με μοναδική φυσική ομορφιά και μακραίωνη ιστορία. Όμως δεν αρκούν αυτά για να ζήσουμε. Πρέπει όχι μόνο να αξιοποιήσουμε την παρακαταθήκη των προγόνων μας αλλά να στηρίξουμε και να ενισχύσουμε την τοπική αγορά. Αυτές τις γιορτές ας κάνουμε όλες τις αγορές μας από τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο Δήμο μας. Υπάρχουν καταστήματα που προσφέρουν όλων των ειδών τις υπηρεσίες και για όλα τα βαλάντια. Με αυτό τον τρόπο όχι μόνο στηρίζουμε τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις αλλά και φροντίζουμε να διατηρηθούν οι θέσεις εργασίας που αυτές προσφέρουν», επισημαίνει ο δήμαρχος Ερέτριας κ. Βασίλης Βελέντζας.

Σχόλια