3η Έκθεση Αγιογραφίας από τον Ι.Ν. Ευαγγελιστρίας Κανήθου Φώτο

Το Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 6.00 μ.μ., πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο του Ι. Ναού Ευαγγελιστρίας Κανήθου Χαλκίδος, η 3η έκθεση Αγιογραφίας, από τα παιδιά που συμμετέχουν στο τμήμα Αγιογραφίας  του Ιερού μας Ναού.

Οι μικροί αγιογράφοι, εδώ και τρία  χρόνια που παρακολουθούν τα μαθήματα Αγιογραφίας, με το ταλέντο που διαθέτουν και με την καθοδήγηση της δασκάλας τους κ. Μαρίας Δερμάτη, παρουσίασαν τον τρόπο που κάποιος μπορεί να μάθει να αγιογραφεί αλλά και την προετοιμασία που χρειάζεται για να ξεκινήσει ο αγιογράφος μία Εικόνα.
Όλοι όσοι προσήλθαν στην Έκθεση, μεταξύ των οποίων και οι Αντιδήμαρχοι Χαλκιδέων κ. Δήμος Κόρδης και κ. Αντώνιος Αφράτης, θαύμασαν τις όμορφες δημιουργίες των παιδιών.
Στο τέλος, ο Προϊστάμενος του Ι. Ναού, Αρχιμ. Θεοφύλακτος Τσαγκάρης, εκπροσωπώντας και τον απουσιάζοντα στην Βόρειο Εύβοια, Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Χαλκίδος κ. Χρυσόστομο, συνεχάρη τους μικρούς Αγιογράφους γι’ αυτήν την όμορφη προσπάθεια την οποία έκαμαν και παρουσίασαν και ευχαρίστησε την κ. Μαρία Δερμάτη για την εθελοντική της προσφορά στον Ιερό Ναό.
Η έκθεση παρέμεινε ανοιχτή στο Πνευματικό Κέντρο και την Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014, οπότε και την επισκέφθηκαν οι τάξεις του παρακειμένου στην Εκκλησία 9ου Δημοτικού Σχολείου της Περιοχής.





Σχόλια