Πανελλαδική στάση εργασίας από την Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. την Παρασκευή 7/2

Η Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου είναι η ημέρα που συζητείται στο Συμβούλιο της Επικρατείας η προσφυγή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. και εργαζομένων στη Δημοτική Αστυνομία και την Εκπαίδευση για την αντισυνταγματικότητα των διατάξεων του Ν.4172/2013, που έθεσε χιλιάδες εργαζόμενους σε διαθεσιμότητα και τους οδηγεί σε απόλυση, καθώς και των Υπουργικών Αποφάσεων που «αξιολογούν» τους Δημοτικούς Αστυνομικούς, που βρίσκονται σε διαθεσιμότητα.

Στις 9:00 το πρωί θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Συμβούλιο της Επικρατείας (Πανεπιστημίου 47-49 – Αθήνα), στην οποία καλούνται να συμμετέχουν ΟΛΟΙ οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση κατά της διαθεσιμότητας, που επιβλήθηκε με τον Νόμο 4172/2013.
Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. απευθύνει αγωνιστικό κάλεσμα για συμμετοχή στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, προκειμένου να βάλουμε με κάθε τρόπο φρένο στις πολιτικές που οδηγούν χιλιάδες εργαζόμενους στη διαθεσιμότητα-απόλυση, στη διάλυση των υπηρεσιών της Δημόσιας Διοίκησης και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τη στέρηση βασικών υπηρεσιών από τους πολίτες.
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.–Ο.Τ.Α.
Ο Πρόεδρος
Θέμης Μπαλασόπουλος
Ο Γεν. Γραμματέας
Γιάννης Τσούνης

Σχόλια