Συνταγή της Ημέρας: Κανελόνια με κιμά και κρέμα
Υλικά συνταγής
24 κανελόνια 2 φλ. απλή σάλτσα ντομάτας Για τη γέμιση 1 κιλό κιμάς μοσχαρίσιος δύο φορές περασμένος 4 κ.σ ελαιόλαδο 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 φλ. τριμμένη ντομάτα 1/2 ξύλο κανέλας 1 δαφνόφυλλο 1 κ.γ. ζάχαρη ¼ φλ. κονιάκ φρεσκοτριμμένο πιπέρι αλάτι 1 φλ. παρμεζάνα τριμμένη 2 αβγά χτυπημένα Για την κρέμα 1 λίτρο ζεστό γάλα 100 γρ. βούτυρο 100 γρ. αλεύρι 1 πρέζα μοσχοκάρυδο αλάτι
Διαβάστε την συνέχεια στο messapianews
24 κανελόνια 2 φλ. απλή σάλτσα ντομάτας Για τη γέμιση 1 κιλό κιμάς μοσχαρίσιος δύο φορές περασμένος 4 κ.σ ελαιόλαδο 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 φλ. τριμμένη ντομάτα 1/2 ξύλο κανέλας 1 δαφνόφυλλο 1 κ.γ. ζάχαρη ¼ φλ. κονιάκ φρεσκοτριμμένο πιπέρι αλάτι 1 φλ. παρμεζάνα τριμμένη 2 αβγά χτυπημένα Για την κρέμα 1 λίτρο ζεστό γάλα 100 γρ. βούτυρο 100 γρ. αλεύρι 1 πρέζα μοσχοκάρυδο αλάτι
Διαβάστε την συνέχεια στο messapianews
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου