Συνταγή της Ημέρας: Τραγανή κιμαδόπιτα με πράσο
Υλικά συνταγής
Για το φύλλο κρασιού 700 γραμμ. αλεύρι 1/2 φλ. τσαγιού λευκό ξηρό κρασί 1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο 1 κ.σ. αλάτι όσο σηκώσει (περίπου 1 ποτήρι και κάτι) νερό χλιαρό Για τη γέμιση 5 πράσα 2 αυγά 150 γραμμ. γραβιέρα τριμμένη 4 κ.σ. σιμιγδάλι χοντρό 1/2 κιλό κιμάς μοσχαρίσιος 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 4 κ.σ. ελαιόλαδο 2 ντομάτες τριμμένες 2 καρότα τριμμένα 1 κ.γλ. πελτές ντομάτας 3 κ.σ. μαϊντανός ψιλοκομμένος αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι λίγο ελαιόλαδο για τα φύλλα
Διαβάστε την συνέχεια στο messapianews
Για το φύλλο κρασιού 700 γραμμ. αλεύρι 1/2 φλ. τσαγιού λευκό ξηρό κρασί 1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο 1 κ.σ. αλάτι όσο σηκώσει (περίπου 1 ποτήρι και κάτι) νερό χλιαρό Για τη γέμιση 5 πράσα 2 αυγά 150 γραμμ. γραβιέρα τριμμένη 4 κ.σ. σιμιγδάλι χοντρό 1/2 κιλό κιμάς μοσχαρίσιος 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 4 κ.σ. ελαιόλαδο 2 ντομάτες τριμμένες 2 καρότα τριμμένα 1 κ.γλ. πελτές ντομάτας 3 κ.σ. μαϊντανός ψιλοκομμένος αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι λίγο ελαιόλαδο για τα φύλλα
Διαβάστε την συνέχεια στο messapianews
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου