Επίσκεψη Συμεών Κεδίκογλου και δερματολόγων στο 2ο Ολοήμερο Νηπιαγωγείο Ψαχνών. Φώτο

Από messapianews

Σήμερα το μεσημέρι το 2ο Ολοήμερο Νηπιαγωγείο Ψαχνών επισκέφθηκε κλιμάκιο δερματολόγων με συντονίστρια την καθηγήτρια δερματολογίας κα Αλεξάνδρα Κατσαρού-Κατσαρή. Το κλιμάκιο ήταν από το Ίδρυμα Αλέξανδρος Συγγρός. Χωρίζοντας κατά ομάδες τα παιδιά του νηπιαγωγείου υποβλήθηκαν οι λιλιπούτειοι σε δερματολογικές εξετάσεις. Τα αποτελέσματα αυτών έδειξαν ότι σε γενικές γραμμές ο πληθυσμός του νηπιαγωγείου σε ότι αφορά τις δερματολογικές παθήσεις είναι υγιέστατος.

Το σχολείο βέβαια πέραν του κλιμακίου επισκέφθηκε και ο υφυπουργός παιδείας κος Συμεών Κεδίκογλου, ο οποίος ενημερώθηκε για την λειτουργία του νηπιαγωγείου, μένοντας έκθαμβος από αυτό, ενώ σημειώθηκε σε αυτόν ότι σε αυτή την άριστη κατάσταση βρίσκεται λόγω του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων όπου έχουν αφιερώσει προσωπικό χρόνο και χρήματα. Επίσης του αναφέρθηκε ότι πετρέλαιο στο σχολείο για να ζεσταθούν τα παιδιά βάζει ο ίδιος ο σύλλογος.
Παρόν βέβαια στο νηπιαγωγείο ήταν και ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κος Γιώργος Κεραμιδάς, του οποίου η προσφορά όπως και των υπολοίπων μελών του Δ.Σ. είναι πολύ μεγάλη.
Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό:




Σχόλια