Συνέλαβε 353 άτομα μέσα σ’ ένα μήνα η Αστυνομία στη Στερεά Ελλάδα

Ιδιαίτερα …παραγωγικός ήταν ο Φεβρουάριος για τις Αστυνομικές Υπηρεσίες στην περιοχή της Στερεάς Ελλάδας. Συνελήφθησαν συνολικά 353 άτομα, ανάμεσα τους και τα μέλη συμμορίας, που πραγματοποίησε δολοφονία και ληστείες στην περιοχή των Πλαταιών της Θήβας.



Από τους 353 συλληφθέντες, οι 79 ήταν αλλοδαποί, οι οποίοι είχαν έλθει και διέμεναν παράνομα στην Ελλάδα. Μεγάλος αριθμός ατόμων, 68 συνολικά, συνελήφθη γιατί εκκρεμούσαν σε βάρος τους καταδικαστικές αποφάσεις.

Πολλά άτομα (44 συνολικά) συνελήφθησαν για παραβάσεις του νόμου  για τα ναρκωτικά, 21 άτομα για διάπραξη κλοπών, 26 άτομα για παραβάσεις του νόμου για τα όπλα. Εννέα άτομα συνελήφθησαν για λαθρεμπόριο και 5 άτομα για παραβάσεις νομοθεσίας περί κροτίδων βεγγαλικών και πυροτεχνημάτων.

Έξι οφειλέτες του Δημοσίου συνελήφθησαν εξαιτίας αυτών των χρεών, 4 άτομα για απειλή και εξύβριση, έξι άτομα για πρόκληση σωματικών βλαβών, 4 άτομα για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου και 3 άτομα για παραβάσεις νομοθεσίας περί δημόσιας υγείας.

Οι υπόλοιποι συλληφθέντες διέπραξαν διάφορα άλλα αδικήματα, από διατάραξη ασφαλείας σιδηροδρόμων μέχρι διατάραξη οικογενειακής ειρήνης, ενώ έγιναν και συλλήψεις για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος και πλαστογραφίες.
egnomi

Σχόλια