Ζήτα τα καλύτερα!

“Αξίζεις τα καλύτερα, μην κάνεις εκπτώσεις στην κάθε σου μέρα!”

Ένας αγαπημένος μου φίλος, βρέθηκε στα 17 του χρόνια μόνος του. Οι γονείς του χάθηκαν σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Χωρίς συγγενείς, χωρίς χρήματα και πηγαίνοντας στη 2α Λυκείου. Φόβος, ανασφάλεια, μοναξιά αλλά και η τεράστια ανάγκη του για επιβίωση! “Τι κάνω τώρα;” αναρωτήθηκε.



Γράφτηκε σε νυχτερινό σχολείο και άρχισε να εργάζεται. Αποφάσισε να γίνει “κάποιος” ώστε ποτέ να μη μείνει μόνος και άρχισε να εργάζεται προκειμένου να πετύχει! Ήταν αυστηρός μ’ εκείνον και δεν επέτρεπε στον εαυτό του να βγει από την πορεία του για τους στόχους του! Παρέες δεν έκανε παρόλο που ήταν αγαπητός! Ήθελε να δημιουργήσει κορυφές και επαφές είχε μόνο με τους υπαλλήλους του και κάποιες ερωτικές σχέσεις -όχι τίποτα σοβαρό- όπως έλεγε ο ίδιος.

Όταν θα γινόταν “κάποιος” θα είχε χρόνο για να ζήσει… και έφτιαχνε… και δημιουργούσε… και δημιούργησε και έναν υπέροχο καρκίνο στο λαιμό! Και έρχεται μια κοπέλα και του λέει ότι έχει γεννήσει το παιδί του! Και εκείνος το αναγνωρίζει και της δίνει διατροφή αλλά δεν τους πλησιάζει γιατί θα φτιάξει τη ζωή του όταν πετύχει όλα όσα έχει σχεδιάσει…

Στα 43 του χρόνια πέθανε από καλπάζοντα καρκίνο και τελικά δεν είχε χρόνο για να ζήσει…

Ξέρεις, είναι σημαντικό να αντιληφθείς ότι εσύ αξίζεις!!! Αγαπημένε μου, μην κυνηγάς τα περισσότερα για να αξίζεις την αγάπη και τη ζωή, εστιάσου στα καλύτερα για σένα και αυτό θα σου φέρει τα πάντα!!!

Σας αγαπάω για αυτό το υπέροχο που τώρα είστε!

Μια τεράστια αγκαλιά,
Μίνα Πριόνα
http://apofasizo.gr

Σχόλια