Ασυνείδητοι έχουν γεμίσει φόλες τα Ψαχνά. Φώτο

Από messapianews
Γεμάτη φόλες είναι η πόλη των Ψαχνών όπως αναφέρει το ρεπορτάζ που έχουμε κάνει. Ασυνείδητοι πολίτες δίχως να τους ενδιαφέρει απολύτως τίποτα, αν θα φάνε κάποια ζώα και ψοφήσουν ή όχι, βάζουν παντού φόλες.

Προχθές σύμφωνα με μαρτυρίες πολιτών, ένα σκυλί το οποίο είχε φάει φόλα ψόφησε μπροστά σε καφετέρια στην κεντρική πλατεία των Ψαχνών. Αν και προσπάθησαν οι εργαζόμενοι στην συγκεκριμένη καφετέρια να σώσουν το άτυχο ζώο εκείνο δεν τα κατάφερε.
Άλλο ένα περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Βουλγαροκτόνου, εχθές το απόγευμα όπου μία γάτα η οποία είχε φάει φόλα, όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν, ψόφησε δίχως να μπορέσει να αντιδράσει.
Τα περιστατικά επειδή γίνονται ολοένα και περισσότερα και ειδικά κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, θα πρέπει να γίνει κάτι ώστε να εξαλειφθούν τέτοιες καταστάσεις.
Θα πρέπει όσοι ρίχνουν φόλες να τιμωρούνται και να εφαρμόζεται ο νόμος ο οποίος έχει ψηφιστεί. Προς αυτή την κατεύθυνση θα πρέπει να κινηθούν και ο Δήμος αλλά και οι Σύλλογοι της περιοχής διότι το πρόβλημα είναι σημαντικό και πολύ σοβαρό.
Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό:


Σχόλια