Έβρασαν μέχρι θανάτου τρίχρονο αγόρι

Μια τραγωδία που δεν τη χωράει ο ανθρώπινος νους σημειώθηκε στην περιοχή του Ηρακλείου Κρήτης. 19χρονη μάνα-τέρας  βασάνισε μέχρι θανάτου το τρίχρονο αγοράκι της με τη βοήθεια του 29χρονου συντρόφου της.



Έκαιγαν το τρίχρονο αγγελούδι με καυτό νερό μέχρι που αυτό ξεψύχησε, γνωρίζοντας φρικτό θάνατο. Το παιδάκι μεταφέρθηκε από το ζευγάρι στο Κέντρο Υγείας Μοιρών Ηρακλείου χθες το πρωί και οι γιατροί δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους.

Το ζευγάρι είπε ότι το παιδί δεν ήταν καλά και αποφάσισε να το πάνε στο Κέντρο Υγείας. Οι γιατροί, όμως, διαπίστωσαν ότι το τρίχρονο αγοράκι ήταν νεκρό και παγωμένο και έφερε σοβαρά εγκαύματα στην πλάτη, τα οποία του στοίχισαν τη ζωή.

Η 19χρονη μητέρα και ο 29χρονος σύντροφός της, και οι δύο από τη Βουλγαρία, έπεσαν σε αντιφάσεις όταν κλήθηκαν να απαντήσουν στις ερωτήσεις των γιατρών. Η μάνα-τέρας ισχυρίστηκε ότι επί εννιά μήνες έριχνε καυτό νερό στην πλάτη του παιδιού για να ...θεραπεύσει τη δυσκοιλιότητα από την οποία υπέφερε το αγοράκι.

Από την άλλη, ο 29χρονος σύντροφός της έκανε λόγο για ατύχημα, εξηγώντας ότι ο τρίχρονος έπεσε μέσα σε κουβά με ζεματιστό νερό. Μετά από αυτά, οι γιατροί ειδοποίησαν την Αστυνομία και το ζευγάρι συνελήφθη και βρίσκεται πλέον αντιμέτωπο με τη Δικαιοσύνη.
egnomi

Σχόλια