Ευχαριστήρια επιστολή από το Σύλλογο Διοικητικού Προσωπικού ΤΕΙ Χαλκίδας. Απάντηση από Υπάλληλο του ΤΕΙ

Από messpaianews
Στις 7-4-2014 ευχαριστήρια επιστολή εστάλη προς τον Δήμαρχο Διρφύων-Μεσσαπίων, το Δασαρχείο, τον Σύλλογο Ενοικιαζόμενων Δωματίων, τους Εθελοντές Πυροσβέστες Ψαχνών, το 1ο Σύστημα Προσκόπων Χαλκίδας και το 1ο Σύστημα Προσκόπων Ψαχνών  για την δενδροφύτευση που έγινε στο ΤΕΙ Χαλκιδας.η επιστολή αναφέρει:

"Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Διοικητικού Προσωπικού του πρώην ΤΕΙ Χαλκίδας σας συγχαίρει και σας ευχαριστεί για την δενδροφύτευση που πραγματοποιήσατε, στον περιβάλλοντα χώρο του ΤΕΙ. Η πρωτοβουλία σας αυτή είναι πολύ σημαντική και γίνεται για πρώτη φορά από συλλόγους της τοπικής κοινωνίας.
Ευχόμαστε τέτοιες ενέργιες να βρουν κι άλλους μιμητές.
Με εκτίμηση
και πολλές ευχές για Καλό Πάσχα
Ο Πρόεδρος                        Η Γραμματέας

Παν. Τοκπασίδης                  Αικ. Πυρουδη"

Σε απάντηση της παραπάνω ευχαριστήριας επιστολής ο Υπάλληλος ΤΕΙ Μπισμπικόπουλος Γιάννης στέλνει την δικιά του Ανακοίνωση-Καταγγελία η οποία αναφέρει:
"Σε απάντηση της Συγχαρητηρίου-Ευχαριστηρίου Επιστολής του ΤΕΩΣ Συλλόγου Διοικητικού και Βοηθητικού Προσωπικού του ΤΕΙ Χαλκίδας (που κοινοποιήθηκε στους εργαζόμενους μέσω email στις 16-4-2014, 14:35) προς το Δήμο Διρφύων-Μεσσαπίων.
Για άλλη μία φορά οι γνωστοί και μόνιμοι "προστάτες" και ελέω Θεού δήθεν εκπρόσωποι των εργαζομένων του ΤΕΙ καπελώνουν και πάλι τους εργαζόμενους χωρίς να έχουν καμία αρμοδιότητα και καμία εξουσιοδότηση.
Αυτή τη φορά με ευχαριστήρια επιστολή, εν μέσω προεκλογικής περιόδου, επικαλούμενοι έναν σύλλογο, ο οποίος δεν υπάρχει εδώ και ένα χρόνο περίπου, παίρνουν έτσι μέρος στις εκλογές του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων και δίνοντας συγχωροχάρτι σε όσους συνετέλεσαν με την αδιάφορη στάση τους ότι χάθηκε η ΕΔΡΑ του ΤΕΙ και στο ότι κάθε μέρα μειώνεται και υποβαθμίζεται.
Επιτέλους σεβαστείτε τους συναδέλφους σας και σταματήστε να τους χρησιμοποιείτε.
Μπισμπικόπουλος Γι'αννης
Υπάλληλος ΤΕΙ"
Και κλείνει ο κος Μπισμπικόπουλος με την συγκεκριμένη υποσημείωση:
"Αυτές τις μέρες μαθαίνουμε και για την υποβάθμιση του Κέντρου Υγείας Ψαχνών με την μεταφορά πολλών γιατρών στο Νοσοκομείο Χαλκίδας.
Οι αρμόδιοι κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου.
Μπορείτε να ετοιμάσετε και άλλη "Συγχαρητήρια Επιστολή""

Σχόλια