Πέτρος Μυστριώτης, Γιάννης Βλέτσας και Βασίλης Σημιτζής με τον Αντώνη Μπαζώτη

Από messapianews

Άλλες τρεις υποψηφιότητες ανακοινώνονται σήμερα από τον συνδυασμό του Αντώνη Μπαζώτη:

Πέτρος Μυστριώτης:
Ο Πέτρος Μυστριώτης γεννήθηκε το 1963. Από τα 15 του χρόνια ασχολείται με το ποδόσφαιρο με πρώτη ομάδα τον Ηρακλή Ψαχνών. Έχει αγωνιστεί επίσης με τα χρώματα της Χαλκίδας, του Χαυραυγιακού, της Καλλιθέας αλλά και της Νίκης Βόλου. Για πρώτη φορά φέτος αποφάσισε να κατέβει στις εκλογές, με τον συνδυασμό του Αντώνη Μπαζώτη, θέλοντας να προσφέρει από μία διαφορετική θέση στον αθλητισμό και όχι μόνο.
Γιάννης Βλέτσας:

Την υποψηφιότητά του με τον Αντώνη Μπαζώτη σε αυτές τις δημοτικές ανακοίνωσε ο Γιάννης Βλέτσας;. Ο κος Βλέτσας είναι συνταξιούχος αστυνομικός με το βαθμό του ανθυπαστυνόμου. Υπηρέτησε επί 19 χρόνια στον Α.Σ. Ψαχνών, ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία. Επίσης έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος στο Σύλλογο Αστυνομικών Υπαλλήλων Ευβοίας. Είναι παντρεμένος με την Κατερίνα Μαραγκού από τα Πολιτικά, όπου και διαμένει μόνιμα. Έχουν δύο παιδιά την Εβελίνα, φοιτήτρια στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και στο τμήμα πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης και το Νίκο φοιτητή στο Πανεπιστήμιο Πειραιά τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων.
Βασίλης Σημιτζής
Ο Βενιαμίν των φετινών εκλογών με τον συνδυασμό του Αντώνη Μπαζώτη είναι ο Βασίλης Σημιτζής. Ο Βασίλης κατάγεται από την Στενή και είναι πρωτοετής φοιτητής της ΑΣΟΕ. Αποφάσισε να ασχοληθεί με τις δημοτικές εκλογές γιατί θέλει να προσφέρει στον τόπο του. 

Σχόλια