Δελτίο τύπου νέου Δημάρχου Διρφύων-Μεσσαπίων Γιώργου Ψαθά

Τα αποτελέσματα των εκλογών στο Δήμο μας ανέδειξαν την νέα τοπική αυτοδιοικητική αρχή, δίνοντάς μας μια καθαρή και μεγαλειώδη νίκη.

Εν όψει της πενταετίας που θα ακολουθήσει δηλώνουμε προς όλους με αίσθημα ευθύνης πως θα εκτελέσουμε στο ακέραιο το καθήκον μας χωρίς υποχωρήσεις και συμβιβασμούς.

Ως πρώτο και κυρίαρχο στόχο βάζουμε το καλό για τον τόπο με επίκεντρο τον πολίτη στο πλαίσιο της θεμελιώδους αναβάθμισης της ποιότητας ζωής σε όλη την έκταση του Δήμου.

Με βάση πάντα την ισσόροπη ανάπτυξη και πρόοδο ολόκληρου του Δήμου, θέτουμε προς υλοποίηση ένα νέο στρατηγικό και επιχειρησιακό σχέδιο πενταετούς χρονικού ορίζοντα. Υπάρχουν στην προκειμένη περίπτωση όλες οι προϋποθέσεις για ένα Δήμο με ανθρώπινο πρόσωπο όπου η οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη θα συμπορεύεται αρμονικά με την πολιτισμική πρόοδο και την περιβαλλοντική ευαισθησία.

Για τούτο δεν έχουμε χρόνο να αδρανήσουμε και από σήμερα ξεκινάμε μαζί και κοντά με τους δημότες την υλοποίηση των προγραμματικών μας δεσμεύσεων με συνεχή δουλειά και απαρέκλιτη συνέπεια.

Ευχαριστούμε όλους τους συνδημότες μας και δηλώνουμε απερίφραστα πως είμαστε η δημοτική αρχή για όλους.



Ψαχνά, 26/5/2014

Γιώργος Ψαθάς

Δήμαρχος Διρφύων-Μεσσαπίων

Σχόλια