Νεαρός παιδόφιλος έγδυνε και εκβίαζε ανήλικες

Χειροπέδες πέρασε η Ασφάλεια Βόλου σε ένα 29χρονο παιδόφιλο που «ψάρευε» ανήλικα κορίτσια στο Facebook και τις εκβίαζε να του στέλνουν γυμνές φωτογραφίες.

Πριν από δύο εβδομάδες, αστυνομικοί άρχισαν να δέχονται καταγγελίες από έντρομους γονείς ανήλικων κοριτσιών στη Μαγνησία, τα οποία είχαν δεχτεί απειλές και σεξουαλική παρενόχληση από συνομήλικό τους μέσω της γνωστής ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης.


Έπειτα από έρευνες, όμως, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι το προφίλ δεν άνηκε σε ανήλικο μαθητή, αλλά σε 29χρονο, τα ίχνη του οποίου ανακάλυψαν μετά από συνεργασία που είχαν με τη διαχειρίστρια εταιρεία του Facebook.

Όπως αποδείχθηκε, ο 29χρονος είχε φτιάξει ψεύτικό προφίλ και προσποιούταν τον ανήλικο. Έτσι, έπεειθε τις κοπέλες να του στέλνουν ημίγυμνες φωτογραφίες. Στη συνέχεια, όμως, τις εκβίαζε ότι θα τις δημοσιοποιήσει αν δεν του στείλουν εντελώς γυμνές φωτογραφίες.

Τελικά, οι αστυνομικοί τον εντόπισαν και κατέσχεσαν πλήθος γυμνών φωτογραφιών από ανήλικες κοπέλες. Από την εξέταση του κινητού τηλεφώνου προέκυψε ότι είχε τηλεφνική επικοινωνία με κάποια από τα θύματά του.

Πλέον, εξετάζεται το ενδεχόμενο να είχε συναντηθεί με κάποια ανήλικα κορίτσια κι αν κάτι τέτοιο ισχύει, θα ερευνηθεί το τι συνέβη κατά τη διάρκεια των συναντήσεων.
egnomi

Σχόλια