Νερό, σκοπιμότητες Μπουροδήμου και ψέματα που αφορούν τις μετρήσεις

Από messapianews

Πριν από λίγες ημέρες ο κος Μπουροδήμος και με καθυστέρηση 1,5 έτους, έβγαλε στην δημοσιότητα μία ανακοίνωση η οποία αφορά την γεώτρηση G3 στη θέση Μακρυμάλλης και ειδικότερα στη θέση "Κόκκινη Λάκα". Ο κος Μπουροδήμος ενημέρωνε τους πολίτες ότι στην συγκεκριμένη γεώτρηση τοποθετήθηκε αντλητικό μηχάνημα με το οποίο, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, θα λύσει το πρόβλημα της πίεσης και παροχής νερού, ειδικότερα στις περιοχές των Ψαχνών, όπου το τελευταίο δεκαπενθήμερο παρατηρείται σοβαρότατη έλλειψη σε σημείο, ειδικότερα στο Σκληρό αλλά και σε άλλες γειτονιές οι βρύσες να μην τρέχουν καθόλου.

Σε ότι αφορά λοιπόν το συγκεκριμένο ζήτημα, αυτά που δεν είπε ο κος Μπουροδήμος είναι ότι ενώ η γεώτρηση έχει ολοκληρωθεί εδώ και 1,5 χρόνο, φόρτωσε την όλη καθυστέρηση στο τεχνικό πρόγραμμα της ΔΕΗ. Αυτό που δεν είπε επίσης είναι ότι υπεύθυνος να κινήσει το συγκεκριμένο πρόγραμμα ήταν ο ίδιος ο Δήμος, ο οποίος έως τώρα είχε επαναπαυθεί, καθώς τα αποθέματα νερού ήταν αρκετά καθ'όλη τη χειμερινή περίοδο. Δε η σπουδή μόλις 2 ημέρες πριν τις εκλογές,με το να τοποθετηθεί το συγκεκριμένο μηχάνημα, δείχνει την ψηφοθηρία την οποία επιδιώκει ο κος Μπουροδήμος και η δημοτική αρχή του υποτιμώντας τόσο τη νοημοσύνη όσο και την ποιότητα ζωής των πολιτών. 
Ένα άλλο σημείο στο οποίο πρέπει να στηριχτούμε είναι η ποιότητα-καταλληλότητας αυτού του νερού. Ο Δήμος αντί να μας παρουσιάσει πρόσφατες μελέτες έκανε το εξής απίθανο, μας παρουσίασε μετρήσεις του Οκτωβρίου του 2013. Ακόμα και εκεί όμως, φαίνεται ο τρόπος με τον οποίο παραπληροφορούν την κοινωνία. Δώσανε μετρήσεις στην δημοσιότητα, τις οποίες μπορείτε να δείτε στους παρακάτω συνδέσμους, οι οποίες άκουσον-άκουσον είναι του 2013 αλλά το χειρότερο δεν είναι αυτό. Το χειρότερο είναι ότι δίνεται η μέτρηση του εξασθενούς χρωμίου <5 .="" 2.="" nbsp="" p="">Όπως αντιλαμβάνεστε λοιπόν η προσπάθεια παραπληροφόρησης και εμπαιγμού των Ψαχνιωτών είναι δεδομένη από την πλευρά του κου Μπουροδήμου.
Τέλος σε ότι αφορά τη διαχείριση του ζητήματος που ακούει στο όνομα νερό καθαρό και πόσιμο, η Δημοτική Αρχή Μπουροδήμου αν κατάφερε κάτι αυτά τα 3,5 χρόνια είναι να ξοδέψει χιλιάδες ευρώ και στην ουσία να διαχειριστεί τις ίδιες πηγές δίχως καμιά βελτίωση, σε ότι αφορά τόσο την ποσότητά όσο και την ποιότητα του νερού. Μάλιστα για να δείτε ότι οι άνθρωποι δεν έχουν κανέναν μα κανέναν σχεδιασμό στο ζήτημα αυτό, την περασμένη εβδομάδα όπου γίνονταν οι συνεχείς διακοπές νερού, ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Λαφαζάνης δεχόμενος τα παράπονα ψηφοφόρων στον αύλειο χώρο του Γυμνασίου Ψαχνών κατά την ώρα της ψηφοφορίας, έφθασε στο σημείο να ρίξει ευθύνες στον εργολάβο, ο οποίος εκτελεί το έργο!!!! Λες και ο Δήμος δεν εποπτεύει τίποτα. Λες και ο εργολάβος δεν απολογείται σε αυτούς.
Επίσης αποδεικνύεται αυτό που με κάθε ειλικρίνεια πολλές φορές σας έχουμε περιγράψει. ότι στο συγκεκριμένο ζήτημα ο Μπουροδήμος κοροϊδεύει την τοπική κοινωνία, την εμπαίζει και αποκρύπτει συστηματικά στοιχεία που σχετίζονται με την καταλληλότητα του νερού.

Στους παρακάτω συνδέσμους μπορείτε να δείτε τις αναλύσεις του Δήμου οι οποίες όμως είναι το 2013!!!! Η αναξιοπιστία σε όλο της το μεγαλείο!!!:
β) Το υπ’ αριθμ. 13-0468-019-0364-02 Πιστοποιητικό.

Σχόλια