.Δήμαρχος Διρφύων-Μεσσαπίων ο Γιώργος Ψαθάς Φώτο

Από την ώρα που έκλεισαν εχθές οι κάλπες αρκετοί ήταν αυτοί που βρέθηκαν στο εκλογικό κέντρο του  Γιώργου Ψαθά, όπου παρακολουθούσαν τα αποτελέσματα. Από πολύ νωρίς φάνηκε ότι ο νέος Δήμαρχος Διρφύων-Μεσσαπίων θα είναι ο κος Ψαθάς. Όσο περνούσε η ώρα και όσο γινόταν πιο σίγουρο το αποτέλεσμα, ο κόσμος έξω από το εκλογικό κέντρο του νέου Δημάρχου πλήθαινε και είχαν αρχίσει και οι πρώτες ευχές.

Γύρω στις 10:30 ο νέος Δήμαρχος του Δήμου μας κος Γιώργος Ψαθάς βαθύτατα συγκινημένος, έκανε μία σύντομη ομιλία, όπου ευχαρίστησε από τα βάθη της καρδιάς του όλους όσους εργάστηκαν για να έλθει το αποτέλεσμα αυτό, όλους τους υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους του, τον ανθυποψήφιό του κο Αντώνη Μπαζώτη και τους συνεργάτες του, όπου στην δεύτερη Κυριακή των εκλογών πορεύτηκαν μαζί αλλά και τον επερχόμενο Δήμαρχο κο Μπουροδήμο, όπου πήρε και τον συνεχάρη για τη νίκη του. Ο νέος Δήμαρχος ανέφερε ότι η πόρτα του Δημαρχείου θα είναι ανοιχτή για όλο τον κόσμο, για ότι και αν χρειαστεί ο κάθε πολίτης, ενώ αναφέρθηκε και στην δύσκολη εποχή που διανύουμε, όπου μαστίζει η ανεργία.
Βεγγαλικά, χειροκροτήματα και πανηγυρισμοί συνέθεσαν την εορταστική βραδιά που επικράτησε εχθές το βράδυ στα Ψαχνά. Ο νέος Δήμαρχος αφού ευχαρίστησε έναν-έναν τους παρευρισκόμενους, πήγε σε όλα τα καταστήματα της περιοχής (καφετέριες, ουζερί, ταβέρνες) και χαιρέτησε όλο τον κόσμο, ενώ συγκινητική ήταν η στιγμή όπου χαιρέτησε τον πρώην Δήμαρχο Μεσσαπίων και ανθυποψήφιό του Αντώνη Μπαζώτη.
Εμείς να ευχηθούμε στο νέο Δήμαρχο Γιώργο Ψαθά καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.
Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό:





































Σχόλια