Απάντηση Γιώργου Ψαθά στην ανακοίνωση Μπουροδήμου


ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ* ΟΡΑΜΑ * ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Τα εκλογικά αποτελέσματα της 18ης Μαίου φανέρωσαν σε μεγάλο ποσοστό την πεποίθηση των συνδημοτών μας να αλλάξουν σελίδα δίνοντας στο συνδυασμό του απερχόμενου δημάρχου τούτο το μήνυμα.

Στις 25 Μαίου θα διεξαχθούν οι επαναληπτικές εκλογές οι οποίες και θα καθορίσουν το μέλλον του τόπου μας για την επόμενη 5ετία.
Καλούμε το λαό του δήμου μας τόσο όσους μας τίμησαν με την  ψήφο τους όσο και αυτούς που για διάφορους λόγους και δεσμεύσεις δεν μας επέλεξαν, όπως και εκείνους που απείχαν, να δώσουμε τούτον τον αγώνα την Κυριακή με ενωμένες τις δυνάμεις μας προκειμένου να υπερασπιστούμε τις αξίες, τα ιδανικά και τα oράματά μας.
Οφείλουμε σε τούτη την κρίσιμη φάση που περνάει ο τόπος μας να σκεφτούμε ψύχραιμα, καθαρά και τίμια.
Εχουμε χρέος να φωνάξουμε, όχι ξανά μία από τα ίδια. Επιβάλεται να μην λησμονήσουμε την άγονη τριετία που πέρασε.
Καλούμε κάθε νέο και νέα, κάθε εργαζόμενο και άνεργο, κάθε επιχειρηματία, κάθε πολίτη αυτού του τόπου να στηρίξει το συνδυασμό μας για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής, τη δημιουργία, την ανάπτυξη, σύμφωνα με τις αρχές που έχουμε εξαγγείλει όλη την προεκλογική περίοδο.
Δεν έχουμε χρόνο και λόγο να αδρανήσουμε. Ο τόπος χρειάζεται νέα και άφθαρτα πρόσωπα για να διοικήσουν το δήμο μας με ανιδιοτελή προσφορά για όλο το κοινωνικό σύνολο.
Σας ευχαριστούμε όλους για τη δύναμη που μας δίνετε.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος
Γιώργος Ψαθάς
H ανακοίνωση του απερχόμενου δημάρχου δεν μας έκανε καμία εντύπωση και δεν επιθυμούμε να την σχολιάσουμε, σεβόμενοι τους συμπολίτες μας. Ο αυτάρεσκος χαρακτηρισμός "χρήσιμος", μας βρίσκει σύμφωνους, όσον αφορά τον εαυτό του και την παρέα του. Ο συνδυασμός και εγώ προσωπικά  μένουμε αταλάντευτοι στις αρχές μας και  επαναδημοσιεύουμε την ανακοίνωσή μας σεβόμενοι τους συμπολίτες μας.

Ψαχνά 22/5/2014
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Διρφύων-Μεσσαπίων
Γιώργος Ψαθάς

Σχόλια