Συνεχίζονται τα προβλήματα στην υδροδότηση στα Ψαχνά. Αγανάκτηση των πολιτών

Από messapianews
Πριν από μερικές ημέρες και ειδικότερα στις 21 Μαΐου ο Δήμαρχος Διρφύων-Μεσσαπίων Γιάννης Μπουροδήμος είχε βγάλει ανακοίνωση για την λειτουργία του αντλητικού συγκροτήματος της Γεώτρησης G3 στη θέση “Κόκκινη Λάκκα” Μακρυμάλλης, όπου θα έβαζε τέλος στην ταλαιπωρία των πολιτών, όπου εδώ και αρκετό καιρό έχουν προβλήματα στην υδροδότηση.
Όμως το πρόβλημα όχι μόνο δεν αντιμετωπίστηκε, αλλά έγινε και μεγαλύτερο. Υπάρχουν περιοχές στην πόλη των Ψαχνών όπου ακόμη και σήμερα αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα. Λόγου Χάρη στην περιοχή του "Σκληρού" αλλά και σε πολλές άλλες γειτονιές της πρωτεύουσας του Δήμου η πίεση του νερού είναι πάρα πολύ χαμηλή και σε περιπτώσεις δεν υπάρχει και καθόλου νερό.
Από την μεριά βέβαια του Δήμου και του αρμόδιου αντιδημάρχου, δεν υπάρχει καμία ανακοίνωση που να γνωστοποιεί τελικά που οφείλονται τα προβλήματα στην υδροδότηση. Κάτι που έχει αγανακτήσει τους πολίτες.
Πολλά είναι τα μηνύματα στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο και όχι μόνο, που έχουμε δεχτεί τις τελευταίες ημέρες όπου μας αναφέρουν πολίτες, ότι η κατάσταση δεν πάει άλλο και ότι κάτι πρέπει να γίνει, διότι κανείς δεν μπορεί να αντέξει μέχρι τον Σεπτέμβριο, που αναλαμβάνει καθήκοντα η νέα Δημοτική Αρχή, την κατάσταση αυτή.
Ένα από τα μηνύματα που μας εστάλησαν είναι και το εξής:
"Μάλλον ο εργολάβος πήρε το ρεύμα πίσω από την περιβόητη γεώτρηση G3. Αχαρακτήριστοι είστε..." Και πολλά ακόμη που μας στέλνουν σωρηδόν. 

Σχόλια