"Μεσσάπεια 2014": Ο Πλούτος του Αριστοφάνη στα Ψαχνά με Βουτσά και Φόνσου. Ψάλτης

Με τον Ιούλιο να είναι ήδη προ των πυλών, ο δήμος Διρφύων-Μεσσαπίων υποδέχεται το φετινό καλοκαίρι, διοργανώνοντας για άλλη μια χρονιά μια σειρά από εκδηλώσεις που θα πλαισιώσουν το γνωστό θεσμό  “ΜΕΣΣΑΠΕΙΑ”. Οι εκδηλώσεις ξεκινούν αυτό το Σάββατο, 28 Ιουνίου, και θα ολοκληρωθούν στις 6 Ιουλίου 2014. Μεταξύ των εκδηλώσεων που θα συγκροτήσουν τη διοργάνωση περιλαμβάνονται, ενδεικτικά, φεστιβάλ παραδοσιακών χορών, γυμναστικές και χορευτικές επιδείξεις, μουσικές βραδιές και πολλές ακόμη εκπλήξεις!



Ιδιαίτερο άρωμα στη φετινή διοργάνωση θα προσφέρει η θεατρική παράσταση που θα παρουσιάσει το Θέατρο Νοτίου Αιγαίου με το έργο “ΠΛΟΥΤΟΣ” του Αριστοφάνη, στην οποία θα συμμετέχουν γνωστοί και αγαπημένοι σε όλους μας ηθοποιοί, μεταξύ των οποίων η Άννα Φόνσου, ο Κώστας Βουτσάς, ο Στάθης Ψάλτης, ο Τάκης Βαμβακίδης και ο Ζαχαρίας Αγγελάκος. Η παράσταση θα δοθεί στην Κεντρική Πλατεία Ψαχνών την Παρασκευή, 4 Ιουλίου 2014, στις 21:00.

Όλες οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στην Κεντρική Πλατεία Ψαχνών κατά τις βραδινές ώρες, σύμφωνα με το Πρόγραμμα που συνοδεύει την παρούσα ανακοίνωση, ενώ η είσοδος θα είναι ελεύθερη!

Σάς περιμένουμε όλους!
Ακολουθεί όλο το πρόγραμμα των φετινών εκδηλώσεων "Μεσσάπεια 2014". Κάντε κλικ πάνω στην εικόνα. 

Σχόλια