Καραμπόλα με ένα 40χρονο νεκρό και μία γυναίκα τραυματισμένη

Καραμπόλα με δύο νταλίκες φορτωμένες με στάρι και ένα ΙΧ αυτοκίνητο σημειώθηκε στην εθνική οδό Αθηνών –Θεσσαλονίκης, σε περιοχή της Φθιώτιδας, τα ξημερώματα του Σαββάτου 28 Ιουνίου, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 40χρονος άντρας και να τραυματιστεί μία 41χρονη γυναίκα.



Ο 40χρονος ήταν οδηγός της πρώτης νταλίκας, η οποία για άγνωστο λόγο ξέφυγε από την πορεία της προσέκρουσε σε μεταλλικά στηθαία ασφαλείας, ανετράπη και ακινητοποιήθηκε κάθετα στο οδόστρωμα.

Πίσω από την πρώτη νταλίκα, ακολουθούσε και δεύτερη νταλίκα, επίσης φορτωμένη με στάρι, που οδηγούσε 24χρονος, ο οποίος δεν πρόλαβε να φρενάρει και έπεσε πάνω στην πρώτη νταλίκα.

Στη συνέχεια πάνω στις νταλίκες έπεσε ΙΧ αυτοκίνητο, που οδηγούσε 50χρονος και στο οποίο επέβαινε επίσης η 41χρονη σύζυγός του. Όλοι οι εμπλεκόμενοι στο ατύχημα είναι Έλληνες.

Από την καραμπόλα τραυματίστηκε σοβαρά ο 40χρονος, ο οποίος διακομίσθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης και στη συνέχεια στο  Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, όπου και υπέκυψε στα τραύματά του.

Επίσης τραυματίστηκε ελαφρά η 41χρονη συνοδηγός του Ι.Χ. αυτοκίνητου, η οποία διακομίσθηκε στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης, όπου αφού της παρασχέθηκε ιατρική φροντίδα αποχώρησε.

egnomi

Σχόλια