ΥΛΙΚΑ
30 γρ. Νουντλς
8 φύλλα από Ρύζι
2 Καρότα
4 φύλλα Σαλάτα
50 γρ. Φύτρα ραντίτσιο
1 κουταλιά φρέσκος ψιλοκομμένος Βασιλικός
1 κουταλιά φρέσκος ψιλοκομμένος Δυόσμος
2 σκελίδες Σκόρδο
1 φρέσκο Κρεμμυδάκι
1 κομματάκι φρέσκια Τζίντζερ
50 ml Σος σόγιας
30 γρ. Νουντλς
8 φύλλα από Ρύζι
2 Καρότα
4 φύλλα Σαλάτα
50 γρ. Φύτρα ραντίτσιο
1 κουταλιά φρέσκος ψιλοκομμένος Βασιλικός
1 κουταλιά φρέσκος ψιλοκομμένος Δυόσμος
2 σκελίδες Σκόρδο
1 φρέσκο Κρεμμυδάκι
1 κομματάκι φρέσκια Τζίντζερ
50 ml Σος σόγιας
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου