Υλικά
• 25 μέτριες πιπεριές, κέρατο
• 100 γραμ. γκούντα, τριμμένη
• 50 γραμ. κεφαλοτύρι, τριμμένο
• 150 γραμ. κασέρι, τριμμένο
• 5 φέτες ζαμπόν ή πάριζα, σε κυβάκια
• 1 πράσινη πιπεριά, ψιλοκομμένη
• 1 αυγό
• 1 μικρό κουτί κρέμα γάλακτος
• λίγο ελαιόλαδο
• αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Διαβάστε την συνέχεια
• 25 μέτριες πιπεριές, κέρατο
• 100 γραμ. γκούντα, τριμμένη
• 50 γραμ. κεφαλοτύρι, τριμμένο
• 150 γραμ. κασέρι, τριμμένο
• 5 φέτες ζαμπόν ή πάριζα, σε κυβάκια
• 1 πράσινη πιπεριά, ψιλοκομμένη
• 1 αυγό
• 1 μικρό κουτί κρέμα γάλακτος
• λίγο ελαιόλαδο
• αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Διαβάστε την συνέχεια
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου