Ανακοινώνονται οι βαθμοί των πανελλαδικών εξετάσεων

Τέλος παίρνει την Τρίτη 1 Ιουλίου η αγωνία χιλιάδων υποψήφιων για τα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ της χώρας καθώς αναμένεται να ανακοινωθούν οι βαθμολογίες. Οι βαθμοί και τα αποτελέσματα των υποψηφίων που διαγωνίστηκαν στις Πανελλήνιες θα αναρτηθούν και ηλεκτρονικά στην ειδική ιστοσελίδα results.it.minedu.gov.gr.



Μια ημέρα μετά, την Τετάρτη 2 Ιουλίου, θα ανακοινωθούν και οι βαθμοί των υποψηφίων των ΕΠΑΛ (Επαγγελματικών Λυκείων) περίπου στη 13.00, όπως αναφέρεται σε έγγραφο του υπουργείου Παιδείας.

Η αποστολή των αποκομμάτων των βαθμολογιών των υποψηφίων των Γενικών Λυκείων θα αρχίσει το πρωί της Δευτέρας 30 Ιουνίου, ώστε να φθάσουν στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης την Τρίτη το πρωί (1 Ιουλίου) και εν συνεχεία να παραδοθούν στα Λύκεια.

Ο Διευθυντής κάθε Λυκείου (ΓΕΛ και ΕΠΑΛ Β) με μέλη του Συλλόγου Διδασκόντων, αμέσως μετά την παραλαβή των καταστάσεων και των αποκομμάτων πρέπει να προβούν στον απαραίτητο έλεγχο μεταξύ των καταστάσεων και των αποκομμάτων και στη συνέχεια να αναρτήσουν τα αποτελέσματα το μεσημέρι της Τρίτης 1 Ιουλίου.
egnomi

Σχόλια